Mysig filmkväll

Sitter här med tända ljus, godis, cola light och film. Fast filmen är redan slut. Såg på "Underbar och älskad av alla". Den var lika bra som boken och en såååå snygg kille med också, fastän han var en sk "bad boy", haha! Så i brist på annat är det Lets dance...

Har haft en riktigt jävla skitdag idag, allt har gått åt helvete om inte värre.
Kan verkligen inte slappna av och njuta av min kväll.. Så jävla tråkigt att hela helgen kommer gå till jobbet nu.
Ska jobba 7-21 imorn, jag får iaf lite extra cash i slutet av månaden, men det kanske var just det jag ville göra hela helgen...
Och sen ska jag jobba 13-21 på söndag, 6-14 på måndag. What a life!
Gillar verkligen kommentaren som jag fått av alla;
- "Men oj, aha, nä! Då kan jag verkligen inte jobba! Åhh, synd att jag redan hade planer".. bla bla bla what ever!
Så då menar ni att jag inte har några planer? Kommer fortfarande ihåg vad chefen sa i början "jaa, e d en helg som någon är sjuk så behöver ju du inte ta hela den om absolut ingen annan kan, utan vi får ju dela på den". Men det kanske inte funkar så längre!? Nää... just det, när det väl gäller.. Men det lät ju bra!
Jag skulle gå på bio, ut och äta.. Allt var bokat och klart och det var bara att se fram emot. Men ikke! Får ju bli en annan gång..

Och inget besök hos farmor heller, kom aldrig i stämning där heller. Hon satt och väntade på sin lilla favoritbusunge som skulle äta våfflor och bara sitta och umgås (som jag inte hunnit på tre veckor eller vad det är.. och då kom pappa med..). Men ska ta det på måndag. Måste ju åka och krama henne!
Och min gosiga lilla kusin Otto ska ha sitt första kalas imorn, och det missar jag! Jag är ju den i släkten som alla sett på kort och vet namnet på, men som aldrig hinner på kalas/hälsa på!


ÅH! Fan vad jag är sur just nu!!

Bloggdesignar!

Jupps, nu är jag en liten bit påväg iaf!
Vill fixa den mer, men det är jobbigt och tålamodet börjar tryta lite smått, hah!


Ledig idag:
Betalade räkningarna och kom fram till att denna månaden inte alls blir kul.. har typ inga pengar kvar! Betalade mobilen, skatten på bilen.. kläder... Så nu blir det inga fler dyra taxiresor på ett tag, haha! Men Oscar sa att jag kunde betala lite mindre för mobilen och resten nästa månad. Men på nåt sätt är det skönare att leva snålt denna månaden ju. Eller så snor jag pengar från mitt feta sparkonto! Men nej, det ska jag inte. Finns ju anledningar till att jag har ett;)

Har hunnit med lite städning, snacka massa i telefon, slösurfat och msn:at med idag.
Jag har ett liv, ser ni?
Jag är såååå trött på att alla jävla människor ska kommentera allt jag gör och inte gör. Hur jag är och inte är och vad jag borde göra och inte..  Se över er själva istället för mig?

Har beställt en bok på nätet idag med, hoppas verkligen på att den kommer imorn. Det är en bok som handlar om social fobi. Haha, jag vet att det låter roligt. Men jag ska se om det är något för mig helt enkelt! Har alltid varit grymt blyg och obekväm med nya människor. Osäker, nervös... Typ allt det där. Även om det inte är många som vet det om mig. Är bra på att dölja saker:) Aldrig gillat att stå inför en grupp eller så heller. Kanske har jag min lösning här, eller så är jag bara blyg som få;)
Men på jobbet går det bra. Det tycker många är coolt. Inte många där skulle kalla mig blyg där inte. Men då har jag ju min fina uniform på mig och då är det inte "jag" som står där, utan jag står bakom något.. lite gömd. Svårt att förklara!


Nu ska jag svara på ditt mess/brev Anna. Förlåt, jag har haft så mycket att göra ju! Jag vill jättegärna komma ner till dig, ska bara ta ledigt först:)

Strax sovdax!

God afton godingar!

Hoppas att alla har haft en skön och bra dag!
Själv har jag jobbat, försökt sova en stund (men som Bästis skulle kalla småglinen som spelar CS och är skitkassa i "tv-spelsbutiken" - J*vla f*tt/h*rungar!) och det gick ju inte pga av småglinens gap och skrik och fula ord! Önskar att jag kunde "HS:a" dom eller nåt;)

Sen så fick jag infallet att åka till Lager157 och fick med mig Oscar. Kom hem lite fattigare, men lite gladare. Så jävla mycket snygga saker dom hade asså! Har aldrig testat mycket där innan. Men bestämde mig för en jacka, en tröja och ett par jeans som jag spanat länge på.
- Och vad slutade kalaset på?
- Skrattretande 720:-. Totalt!
Gjorde ett bra klipp asså; jeansen kostade 590:-, jackan (som skulle kostat 1299:- i en normal affär) reades från 600:- till 99(!):- och en tröja som kostade 40:-. Det är ju sjukt egentligen!!

Sen bjöd jag hem Oscar på lite "I huvudet på Gynning" och han bjöd mig på kycklingsallad med ananas och mycket vitlök. Mums!
Mysigt att sitta och kramas lite. Vi ska träffas imorn och kolla på Lost med.


Ska sova nu, ligger redan nedbäddad!

Puss och kram.

Kramig!

Åh, shit vad man saknar närheten av nån. Trodde aldrig det, men nu känner man verkligen att man skulle kunna krama en lyckstolpe om det hade vart så;)

Är så grymt trött och imorn ska vi inventera på jobbet yippiiii.. NOT! Bara två jobbdagar och sen är det TVÅ lediga dagar att se fram emot:) Måste verkligen försöka hitta på något. Hälsa på farmor är en given och klar grej. Och farfars grav! Minns inte ens när jag var där sist!

Måste bättra mig på att inte bara prata negativa saker med Bosse. Stackarn tror (eller vet) allt om psykfallet Carina nu, hihi! Men han är ju en så bra psykolog. Och billig framför allt. Det är nog det sista som gör det. Lite dirty talk i gengäld och han är glad:D

Näe, måste klippa mig och skaffa mig ett riktigt jobb snart, hehe. Vill inte köra bil i 1½h och 10 mil/dag för ett jävla jobb.. Varför jag gör det? Mina goa gubbar och en utbildning som ska vara bra! Säger dom iaf;)


Näe... nu ska jag fortsätta med min ångest över att jag åt upp allt godis. Dumma mamma som gav mig sin dåliga karaktär, haha!



Over and out babies!

Söndag.. usch!

Idag är det en såndär "ångest-Söndag" när arbetsveckan börjar och pengarna rullade ut igår. Hatar att lägga pengar på utekvällar;)

Men det var trevligt hos Bosse igår! Gillar dom så mycket. Holm va lite tyst bara tycker jag, men man kan inte få allt här i världen.
nu har man nästan misst sin "oskuld" när det gäller utgång i GBG. Sjukt längesen jag var där. Och jag har åkt pendeln OCH spårvagn. Fan, och så fått springa runt i GBG och jag har inte vetat alls vart jag vart! Det känns tryggt;)

Och jag kommer aldrig glömma bästisens min när han satt kvar på spårvagnen och alla andra gick av. Haha! Och när han kom hem vid 12 idag (jag hade ju hans hemnyckel) och börjar med att ta ett glas vin och sen en öl till frukost! Men shit, jag har haft kul! Lite tråkigt att Bästis kom bort och Bosse gick hem så tidigt bara!

Har just ätit lite och har laddat med cola och godis så jag ska kunna överleva kvällen. Men får se när jag somnar; ska upp halv fem imorn! Uscha! Men är man en dålig chef så är man! Haha!! Gud vad mobbad jag är;)

Ja, idag är det lördag:)

Hej hej!

Har just tryckt i mig frukosten och jag blev way to mätt! Tog en risifrutti för jag tyckte inte jag var hungrig, sen kom jag på att jo, idag var jag nog det och slängde i mig en stoooor smörgås med! Så nu behöver jag nog ingen mer mat idag;)

Det blev en ganska bra kväll igår, om man bortser från en viss, jättesvartsjuk pojkvän. Annars var det kul att träffa Niclas igen. Var ju ett tag sedan. Han var en så go jobbarkompis. Synd att han aldrig skulle få jobba hos oss för han ingår väl i kategorin "snygg kille som jag och bästis skulle dreggla efter" :)

Nu har vi bara det jobbiga kvar, som jag hatar och det är hitta nåt att ha på mig hos Bosse ikväll.. Fan vad jag hatar att "klä upp mig". Så ska vi ju ut nånstanns, och vart är nånstanns!? Gaaaah! Men nu är iag alla kläder jag äger tvättade, så det är bara att välja och vraka!


Vi hörs senare!!

Blir Borås ändå!

Blir filmkväll hemma hos Niclas, min gamla jobbarkompis idag Skönt att komma iväg lite! Hoppas det är en bra film nu då eftersom jag alltid somnar när jag kollar på film, hah!

Shit, vad det blåser ute asså. Dom varnar ju för storm, men det brukar ju aldrig hända ngt när som säger så.. Men lamporna blinkar till då å då..



Fan ta bästisen om han är sjuk imorn!! Grrr! Då slår jag honom;) För nu har vi faktiskt planerat och jag vill se hur det ser ut hemma hos Bosse-bus ju:)

Hett

Hett
Hetare är hetast;) Jag älskar att spana in denna bilden, grrr

Booooooooooooooooooooooooored..

Jag fattar inte vad gör folk när dom är lediga!?
Jag har full panik av rastlöshet. Jag har städat, tvättat klart, kollat på "One tree hill", och ska kolla på ett avsnitt till (eftersom jag inte har fler sen).. Klockan är bara ett och jag fattar inte hur tiden ska gå snabbare!
Visst; jag brukar inte hitta på nåt vettigt när jag är ledig, men då är det kanske någon annan hemma, eller så spelar jag wow (men är inte alls på det humöret ju!)...
Varför tog jag ledigt från jobbet!?
Och jag tänker inte ge mig ut på shoppingturer och jag tänker inte åka å handla nån mat, för då kommer jag bara att tröstäta;) Och det vill jag absolut inte. Åka och träna? Orkar verkligen inte det. Är ju lat så det skriker om det..
Vill ut och gå, men det stormar ju typ ute och då är det inte mysigt nånstanns. Men ska nog sätta mobilen på laddning och ha det som en "backup-plan".


Jag kunde somna igår efter lite messande med Oscar.. Kände mig ju så ensam. Låg och läste lite och sen sov jag halvkasst.. Katten lät mig ha sovmorgon till kvart över nio. Han är snäll han;)
Jag vet vad jag vill; jag är sugen på att baka. Men bullarna kommer jag bara äta upp och bröd äter jag inte så mycket.. Men baka hade vart roligt...


Äh, ska ner till tvätten igen och hänga upp det sista; sen ska jag ta en lååååång, varm dusch och kanske ska jag raka benen - folk gillar ju tydligen inte när tjejer har stubbiga ben!? :D

Blir ett inlägg till tror jag,,

Måste bara ventilera frågan:

Har jag gjort rätt eller fel?


Nu på kvällen känns det för jävligt rent ut sagt, medans jag innan, under dagen, har tyckt att det varit okej. Pratade med mamma innan med.. Men hon är aldrig bra att prata med.. Inte bra på att ge riktiga råd - iaf inte som jag vill höra eller vad man ska säga. Det är alltid mest prat om henne och om brorsan. Skumt att det alltid ska vara så?

Fan, jag som var så säker på allt, och så nu bara poff! Jag vet inte, men det kanske är normalt? Jag har ju gjort en så stor förändring..
Ojoj, vad livet bara kan jävlas med en sådär...



Nu ska jag försöka slappna av och lägga mig i min nybäddade säng iaf. Bara finnas till och ta dagarna som dom kommer!!

Puss och kram

Känner mig så ensam just nu..

Dagen har gått och nu är det kväll. Ska nog lägga mig tidigt idag. Ligga och läsa lite. Känner mig så ensam just nu.. Undar om det är "bra" eller "dåligt".
Får se om jag åker in till Borås imorn eller inte. Eller så är man hemma, eller så åker man in en liten stund.. jag vet varken ut eller in faktiskt..


D va kul att träffa mamma idag iaf. Hade tänkt ta en promenad, men det bara regnar ju så! Hade väl ifs kunnat "klä mig efter vädret", men nej tack;)

Sov gott allihop!!

Jaja, jag SKA skriva!

Tjatmonster;)


Iaf;
Ledig idag ju. Hur skönt som helst! Ska ägna mig åt att städa och tvätta lite. Sen kommer mamma förbi och fikar och säger hej. Det var längesen nu ju! 
Vaknade halv sju i full panik över att "shit när börjar jag jobbet egentligen? Jag hinner aldrig! Sen tänkte jag två sekunder till och kom på att jag skulle få sova ut! Och sova ut fick jag göra till kvart i nio när katten i högan sky skrek "MJAAAOOOO!" i örat på mig. Sen ville han inte ens nåt. Han hoppade ner från sängen och gick vidare. Tacksamt! ;)

Hur känns det idag?
Jag vet inte. Lite nere, men det är ju för allt.. Vad är det rätta egentligen? Har jag bestämt mig eller inte? Kommer jag ångra mig? Mamma kommer säkert vilja prata ut om det, men jag vet inte... Jobbigt allting.
Ska träffa gamla jobbarkompisar imorn. Ska bli kul! Kolla på film å så. Sen ska jag ju ut med dom nya jobbarkompisarna på lördag.
Känns skönt att ha lite planerat. Kanske bara är dom här småsakerna som jag behöver? Det är så svårt att veta vad man verkligen vill och hur allt kommer att bli. Kunde inte alla vara överens och så?


Igår kom Oscar hit och pratade lite. Kändes skumt, men ahh.. Vi måste ju träffas och prata om allt, eller hur? Han stannade inte så länge, för jag var tvungen att gå å handla. Har inget bröd eller nåt ju. Men nu har jag:)
Efter jobbet igår åkte jag till Gekås med. Köpte massa skit och ingenting. Men jag är nöjd ändå! Köpte lite underkläder och sånt billigt som bara går åt ändå ju. Man ska ju ändå köpa det nånstanns, så varför betala mycket för det? Tog lite småvägar för att komma till Varberg och sen vidare därifrån. Kul att se hur det ser ut på landet (okej, jag bor inte så mycket bättre till med ändå!)


Hörs sen!
För nu ska jag skriva veckomejlet till Henke, Veli och Johan. Viktiga saker jö! Och sen hämta posten och sen ska det städas med hög musik på! :)

Lite bored...

1. VAD HETER DU?
Carina Elisabeth Bergquist

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Rosa, hihi

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Foo Fighters på Bandit (www.bandit.se)

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Jag satt här och fördrev min viktiga tid genom msn och massa sånt!

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
En smörgås med lite ost. Inte gott, men trodde jag kunde behöva lite mat!

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Mörkt?

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Mamma

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Jag vet verkligen inte vad... Jag har funderat läääänge, men kommer inte fram till något. Helheten? E nån snygg så är nån det helt enkelt;)

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Han duger väl i krig;)

10. HUR MÅR DU IDAG?
Ganska neutral. Lite slö, men jag skulle ändå orka hitta på nåt.

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Vatten

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
Jag gillar lättdruckna saker och White Russian e supergod!

13. FAVORITSPORT?
Asså, jag är inte den typen. Men jag gillar att spela basket, men inte titta på den..

14. HÅRFÄRG?
Blondin

15. ÖGONFÄRG?
Tydligen är dom gröna fick jag veta idag. Jag trodde mina var grå-blå? Bosse kanske såg fel?

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Jonas som fan snart blir 20! Chock!!

18. FAVORITMÅNAD?
Juli

20.SENASTE FILMEN DU SÅG?
Nån Wallander som gick på 4:an för ett par dagar sedan.

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Fredag hela veckan, tack.

22.FAVORITHOBBY
WOW? ;) Jag är öppen för förslag! Dock ej skamliga.. eller jo! :D

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
JLätt att jag är!

24. FAVORITLÅT?
Oj, asså.. jag har så många!!

25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Kramar

27. HUR BOR DU?
I en stor trea i centrala Kinna.

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Jag gillar deckare och så... Just nu läser jag nåt av Kajsa Ingmarsson som är dryg. Men jag gillar inte att ge upp!

28. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Lånade Oscars svarta.. Annars ingen!

29 FAVORITSPEL?
Pass?

30. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Inte en chans!

31. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Hur ska jag veta det?

32. ÄR DU ROMANTISK?
Ganska,,,

33. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Från och till; ja.

34. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Jag ska jobba och sen ska jag hälsa på mamsen! Jättelängesen nu!

35. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
19:46 pip

Ja, vad ska inlägget heta? ;)

Hej hej!

Hoppas allas dag har varit bra.
Min har varit fylld med skratt och bitterhet. Som det brukar vara på jobbet;) Bästis har blivit våran nya bitterfi**a tror jag.
Hur mensig du än tycker att jag är!
Bosse trodde att du skulle få en smäll där. Haha, och jag vågar - det ska du veta!
Vet inte varför men Holm har ju en öl över sig om han är elak. Måste komma på mer saker som kan styra er dit jag vill, muhahahahaha!!

Hah, nu fick katten ett spel. Det är väl bra det.. Eller han fäller så grymt mycket nu så då måste jag städa mer om han rör sig mycket.. Inte bra det! Måste kamma honom sen, men har gillar ju bara Oscars kammande och inte mitt.. Men han får stå ut med mig ett tag. Det är bara för min lilla gosekisse att gilla läget!

Bara en jobbdag kvar nu, sköööönt! Undrar vad jag ska göra nu när jag är ledig.
Ska väl försöka leta efter lite mer underkläder. Måste verkligen hitta några som verkligen passar. Alla är förstora och gamla. Det är inte bra.. Vart är mina bröst!? ;D Röven verkar ju inte dra, heh!
Hittade en BH och tre par trosor idag iaf.
En bra bit på g iaf!


Åhh! Kom just på att sen är det "I huvudet på Gynning" Mmmm! :)

Ensamheten

Jaa... Då sitter jag här då...
Vet inte vad jag ska säga. Eller tänker säga eller nåt..
Bara ensam.

Åh, när man väl behöver en liten kompis eller nåt att fördriva tiden med så är det kört. Vart e ni?


Sov ca två timmar inatt. Var helt slut när jag vaknade, och höll på att komma försent till jobbet. Men jag var faktiskt där 07:00. Tur att det är typ ingen trafik och att jag kan vägarna. Är dödstrött nu eftersom allt som har kunnat gå sönder eller krångla på jobbet har gjort det. Hann inte med någonting av det jag skulle. Men jag skiter i vilket, det får ju bli som det blr med den saken!

Utan att säga något så är det skönt att det verkar finnas nån vettig inom företaget. Vissa vet mer; vissa vet mindre med vad jag menar.. Men det finns hopp om allt:)

Igår slökollade vi på "Singing Bee" fy faaaaan vilket pinsamt program! Never ever mer säger jag bara! Och så kollade vi på Lost och promenerade. Och jag fick min efterlängtade kebabrulle, som jag just åt resterna av.
Men fet som jag är (haha) så är det nästan allt jag ätit idag. Inte haft någon som helst matlust faktiskt..

Ja, nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Bara två jobbdagar till, sen får jag vara ledig i fyra. Ska bli så kul att parta med Holm (du måste med få ett smeknamn ju!), bästis och Bosse på lördag! Och så blir det som nåt slags sleepover-party hos bästisen sen! Och det som händer där - stannar där? ;D





(♥) Tack min kära bästis och Bosse-bus för att ni finns! (♥)

Kan bli en roman;)

Fast nu ska jag ju strax till jobbet, så ni kanske blir saved by the bell som man säger.

Stockholm var bra. Så himla kul att träffa alla - och shit vad alla tydligen läser min blogg! Hah, men det är väl alltid trevligt!
Så nu har jag fått den stora äran att fixa så alla våra möten blir väldokumenterade. Får se till att fixa det med nu då!
Torsdagskvällen var nice. Satt på Hotell Rival på Mariatorget och myste. Först blev det middag och sen lite dricka. Tydligen var det prestige att köpa shots till alla (för en mindre billig penning), och tur att dom snälla bartendersarna blandade in mycket is och lite sprit;) Precis så det ska vara i Sverige!
Sammanfattning; Sövande kurs (dag 1, dag 2 var toppen!), italiensk middagsbuffé, alkohol, köpa rosor för två hundra kronor som äts upp, flirtande, låg nivå och allmänt underbart!

Oscar hade varit en sötnos och skickat upp blommor på mitt rum, så tråkigt att jag fick lämna kvar dom. Dom var ju såååå fina.
Jag har varit så bortskämd dom senaste dagarna med middag på onsdagkväll (Kycklingen blir en kulinarisk fullträff när den fylls med vitlök, rosmarin och citron och omsluts av rökt sälta från bacon. ) Visst lät det gott?
Blommor på rummet på torsdagen, massa pussar och kramar när jag kom hem på fredagen. Igår hade han tänt massa värmeljus och lagt blomblad på golvet in till sovrummet där han strött ut lite blomblad i den nybäddade sängen! Det är romantik!
Och idag ska vi mysa med film och god choklad och kanske en middag!
Jag har det bra!


Ska strax åka nu; jobba med Holm! Får se hur mycket jag får skratta idag då! Dom är så himla goa på jobbet! Från att typ ha hatat alla till att älska dom flesta;) Och dom vet vilka dom är! Och jag vet att ni känner det samma, innerst inne iaf! Hihi!


Ha en bra dag, så hörs vi snart!!

Snart är man i Stockholm igen då!

Japps!

Har precis kommit hem från solariet. Åhh, vill ha mera ljus och värme. Helt underbart och jag hoppas det är värt att se ut som ett russin om en massa år;)
Ska vara i Borås klockan kvart i sex imorn morgon, så jag kan åka med Tony till Landvetter. Och där träffa Tina!
Sååå kul det ska bli! :)
En natt på www.rival.se. Vi har alla höga tankar om stället då vi bott på ett skabbigt Scandic innan. Kommer inte ihåg vart det ligger, men skabbigt är det;) Och så har jag en jävla beundrare i personalen med. Men det är väl inte fy skam det kanske;)

Oscar är en ängel som lagar mat nu. Nåt med kyckling och ris. Jag fick inte vara i köket, så jag får väl börja packa. Vet inte vad jag ska ha på mig - eller med mig. Orkar inte:D

Och så blir det kul på Fredag när Hannan kommer hem. Saknat henne och jag hoppas hon vill/orkar göra nåt! Jag är sugen på att gå ut, men får se hur jag mår efter resan och så ska vi kanske ut på torsdag med på huvudkontoret. Vad som helst kan hända, haha!

Vi hörs på fredag eller lördag med alla smaskiga detajer om kursen;)

Tröttast!

Skulle göra vad som helst för att slippa vara vaken nu! Slutar ifs 14 idag, men är det värt det? :)

Många påvägen hem från jobbet igår som "raggade guldstjärnor" genom att köra i 70 på 90-väg bara för det är fartkameror. Sånt gör mig så himlans sur. Man måste inte leka pensionär bara för det sitter fula saker efter vägarna, eller?

Idag har jag typ fullt upp; först jobbet då, sen ska jag sola och handla och fixa allt för Stockholm imorn. Sen ska vi försöka träna med. Det var sååå längesen ju! Kommer knappt ens ihåg när det var eller vart mitt gymkort ligger, hah!

Ser fram emot att jobba med "Bästisen" idag. Han är så underbar! Han och Bosse gör mig glad. Behövs så lite ibland, men dom är mina goa gubbar!




Ha en bra dag!

Hultsfred!?


Nån som är sugen? Säg till! Jag hänger på:)


-Kär-


Alla flickors våta dröm? Love him!!




Små saker som gör det!

..och inte gör det! Som när jag och Oscar, halv nio kommer ner till bilprovningen och ser en "faaan! Nej, dom såg mig!" i ögonen på killen som stod där. Blicken som betydde att "fan, nu får jag inte min fikarast." Men han var snäll och kutade ut till bilen och slängde in den. Han var i valet och kvalet om han ens skulle hissa upp bilen och kolla in det nya avgassystemet. Typ som "säger dom att dom har gjort det, så har dom det - fiiiiika!" Men han hissade upp den, sen slängde han sig in i bilen och kollade utsläppen (skiiitbra) och ser sedan ledsen ut när det står två kunder till och ska besiktiga.. Stackarn!
Men nu har jag en bra bil i ett år till, inte illa det!

Känner mig som om jag druckit 20 koppar kaffe idag, sprallig och busig. Drack en halv kopp innan, men det är bättre att vara glad än bitter, Bästis; du borde testa! Its the new shit!;)


Och det bästaste av allt, som om ovanstående inte dög, jag är lvl 60 på min lilla kossa i WOW nu! Yeah!! Är så glad!!

Snart jobbdax!

2 minuter kvar så har jag lite mer musik i mobilen så jag kan vråla heeeeeeeela vägen till jobbet! Nice, nice!

E nyfiken på vad Bosse-bus har messat mig, men kan inte kolla förrän mobilen har sin musik klar... typiskt!


Nu är jag nästan 59 i WOW! Grrr, jag är grym;)
Blev lite spela och inte mycket annat idag, hah!

God morgon!

Det blev två nya skrivbord, två lampor och nya lampskärmar till vardagsrummet igår.
Blev grymt nöjd asså! Fattigare, men gladare:)

Efter monteringen så var vi ju tvugna att testa våra nya inköp - så det blev WOW-spelande till sent.. Så nu är jag 58½ och på andra sidan! Wihou! Äntlichen! :D


Har nog inget vettigt att skriva, så sätter punkt här.

Jaaaa, vi ska till IKEA:)

Ibland så händer det; Oscar ger ett förslag som jag inte kan motstå! Han sa "vill du åka till IKEA"?. Då har jag lyckats. Jag har fått honom att tro att det var hans egna ide. "Vi måste köpa blommor och så en ny tvättkorg, vart kan man köpa det en dag som denna?"

Igår så hade vi det mysigt med taccos och lite chips. Jag gick upp det jag hade gått ner på en vecka, eller nåt! Haha! Jag som var så glad för det där lilla kilot som försvunnit trots min (minst sagt) onyttiga vecka! Massa godis och bullar å skit! Inte bra!
Vi tittade på världens sämsta melodifestival, men det finns ju tyvärr sånna som gillar skiten och vi kollade bara för att det kommer vara det enda samtalsämnet i några veckor fram över...
Det mest klockrena på aftonbladets hemsida efter ca 15 minuter: "Fel låt vann".
Men ring och rösta då era jävla nötter, hur fan ska annars "rätt" låt vinna!?!?



Nu ska jag åka, wihou!!

Puss

Choklad och städning

Det är så dagen är planerad.
Det har dock blivit mer choklad än städning, men wtf:)

Byter gardiner, kommer på att jag vill ha nya möbler (igen), tjatat på Oscar att han ska komma hem och bära ner skrivbordet jag vill ha ner från vinden, slängt blommor i golvet... Jag önskar att jag hade en stakt och lång toffel till man så man slapp jobba så hårt själv;)
Får då hade jag sluppit stå på höga pallar och riva ner blomkrukorna när jag försökte få upp nya gardinjävlar.. Och nu kommer jag få slita röven av mig för att få ner skrivbordet. Det är jättetungt! :D

Vill egentligen köpa ett helt nytt skrivbord, men det på vinden tror jag borde bli bättre än dom två fula vi har nu! Hatar dom!

Aja, återgår till min uppgift då, vad roooooligt! :)

Korn - Creep


Åh, jag älskar denna låten!

Välkommen

Ja, det är väl artigt och snällt att säga till er som kommer hit?

Så skönt att vakna och titta ut och se solen. Eller kanske inte just när jag vaknade, men det var ljust och fint och nu ser jag solen!

Dum kommentar på jobbet igår av en kund. En såndär "cool kille" på ca 30 år.
- Oooooj, ung, söt tjej och redan ställföreträdande anläggningschef. Hur fick du det jobbet!?
Carina tycker inte om att vara otrevlig i sin fina uniform och vet inte vad hon ska säga, svarar:
- Jaa, jag har väl fått jobba som alla andra?
- Är det din farsa som äger affären eller nåt?
- Nej?
- Okej, då finns det ju inte så många andra sätt att få ett sånt jobb på som ung tjej...


Hahaha, men han bad om ursäkt sen eftersom han var som han var och inte ville vara elak.. Han var som Oscars gamla jobbarkompis. Bara tjatade och var allmänt skum. Men men, hoppas han å hans kompis inte kommer tillbaka;)


Nu sitter jag här och har precis duschat och ätit en smörgås. Hämtat posten (bara massa reklam) och fått min internetdosa till Nordea. Åhh, prylar överallt, men hoppas den funkar bra och är enkel att använda då jag hatar x 1000 det där jävla kodkortet som man ska skrapa...

Ska försöka städa och dammsuga lite nu. Lika bra att ha det gjort ju!


Ha en underbar dag och på återseende!

Glad



telenW960i

Denna nya pryl har fångat mitt hjärta:)

Tycker den är snygg, elegant, cool, bra, fräck.. Ja, alla fina orden skulle inte få plats i detta inlägget. Finns en miljon saker som jag måste lära mig om den bara, men får väl pilla lite till på den så jag kan fatta nåt! Inväntar bara den snygga väskan som man kan ha till den (lätt ingen nördgrej!)
image12

Finns en liten sminkspegel i också, hihi!


Den har inte kommit än, men Oscar vet att det är bäst för honom att hålla span efter den, haha! Och så är den ju fint rosa inuti med;)

Ska man ha så ska man ha!

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w960i?cc=se&lc=sv
(W960)

Ska få testa den strax, när Oscar kommer hem! Hoppas den är mobilen med stort M som jag väntat på.
Testade Nokias N95 igår (har ju tjatat såååå), men är superglad att jag inte köpte en sån. SKIT säger jag bara. Kass på alla sätt och vis, den var bara lite snygg...
Så nu håller vi tummarna för denna istället.
Eftersom jag bara ska ha för ha-andets skull;)

Tha beaaaaatch is in da house! ;D

Haha, näe. Jag är så söt och snäll jämt, det vet ni väl? ;)
Huvudet sprängs och jag höll på att få panik på jobbet för jag mådde så dåligt, men jag lyckades ta mig igenom hela dagen. Gött det!

E riktigt trött så tror att jag ska gå å vila en stund och inte sitta här..


Jadå, vad har annars hänt?
"Bästis" har varit kul att jobba med, han är så underbar - man kan bara inte hata honom;)

Och så testade jag hans nya snus och det skulle ju vara "tjejsnus", men det smakade inget och sen starkt och så rann det. Och precis när det började rinna så känner jag WOOOW vad det snurrar! Jag tror att fröken var som 14 igen och fick en nikokick, haha! D har jag inte fått på jah, neh.. jag minns inte! Jag snusar ju inte så där jätteofta, men asså... jag provar ju ibland. Är ju gott;D


Jag är ung - här vilas det inte;)

Har inte "orkat" vila än. Fastnade (som vanligt) vid min Bosse på MSN. Än klarar mina gamla händer av tangentbordet. Så d så!! ;)

Nu kom jag av mig totalt eftersom Oscars brorsa kom hit för att lära mig lite om WOW. Dom är så söta som tar hand om mig så - men jag ska slå mig fri och lära mig själv.
Och precis nu när jag flugit och åkt båten över till "fel" ö så måste han dra.. kommer inte ens ihåg varför jag åkte hit. Smidigt! ;)
Samt att jag råkade åka med båten tur och returm haha. Det är så jag!


Neee... kommer inte ihåg va ja skulle skriva, men nu ska jag åka å handla med Oscar...



See you! :)

Fan, undrar verkligen vad jag skulle skriva nu igen;)

Funderar på att vila..

Jag tror jag sov grymt kasst inatt dels för jag hade dryckit massa kaffe på jobbet och att Bosse gör mig glad;)
Jag gick iaf upp vid kvart i fem och drack lite juice och slängde på mig den sexiga uniformen och gjorde mig redo för ännu en arbetsdag!

Vid 10-11 hände något och jag blev på jättebra humör (shit, måste va nåt fel;)) och det kan ha varit för kaffe och ipren. Men kanske var det det sköna vädret som ställde till det? Underbart ute ju!

Nu när jag kom hem blev jag skittrött igen.. Funderar på att vila som jag skrev i rubriken och just nu bloggar jag mest för att hålla mig sysselsatt.

Ska nog ringa Oscar igen.. Jag vill ha en ny mobil - nu! :)

En slö söndag

God morgon!

Sitter här och är fortfarande vråååålförkyld. Vill bara krypa ner i min sköna, varma säng igen. Men det är lika bra att vara vaken och slappa lite innan jobbet klockan ett.

Jag som tycker att våran säng är stor i vanliga fall (1,60) tyckte den var enorm inatt. Oscar var ju inte hemma. Så katten gjorde ett tappert försök att hjälpa till genom att sova på Oscars kuddar. Naaw!
Vaknade 100 gånger och kollade på klockan, men var ändå ganska utvilad när jag vaknade vid 9. Skönt det iaf!


Blev en ganska skön kväll igår med, även om några försökte rädda mig från ensamheten. Men det var skönt att sitta hemma och läsa och skicka massa boored-sms till "tråkiga personer".

Har hittat lite ny musik som jag gillar med, Flyleaf. Ett förband till Korn. Hon har sån enorm skön röst med massa känsla. Jätteskön att lyssna på.

Näe, ska ta en skön dusch nu och försöka bli en människa.
Och sen ska jag köpa en Redbull för det är jag sugen på:)

Jao, då sitter man här då

Håller på att provgå mina nya skor som ni kunde se i förra inlägget. Dom är snygga som    
F A N:)
Köpt lite nya underkläder med, men pryd som jag är får ni inte se dem, haha!

Så, vad har jag gjort idag?
Jag gick upp typ 10 i sex, skulle åka klockan sex och åkte liiite senare än vanligt till jobbet, men var där 20 i ändå. Jag tror jag körde lite för fort, no good!
Har lekt "tysta leken" med Bosse, men han sög verkligen. Han vann med fusk (trycka fingrarna i sidan räknas inte som fair play hörru ru!) Men med det där fåniga leendet på läpparna när jag försökte tjata hål i huvudet på honom (innan jag spelade tyst) så kan jag säga att jag var nära att vinna!

Har snorat och nyst och allt som hör en förkylning till och hållt på att få panik av att stå i kassan, men vad fan. Jag tror jag höll masken bra iaf:)

Kom hem och hann precis slänga på mig myskläder innan brorsan kommer förbi för att äta lite mat. Trevligt, trevligt. Han åt resterna som farmor skickat med och jag åt nåt från frysen. Väldigt mysigt och planerat - not!

Sen så tog jag min godispåse (det är ju lördag) och la mig i gästsängen här i kontoret och slökollade på One Tree Hill. Somnade efter en stund.
Fan vad skönt det är att ha en säng här inne och kunna kolla på datorn. Perfekt ju!


Hur var då kvällen igår?
Underbar! Förbanden var helt okej och Korn var toppen. Dom fick bara två + i aftonbladet, men för mig var det en klar femma. Jag älskar dom och jag skulle också bli lite flåsig och jag var en gammal gubbe och skuttade omkring på en scen i två timmar. Vem skulle inte bli det lixom? :D
Tom Oscar verkar ha haft trevligt på sin andra konsert.
Jag har ju fått med honom på KENT en gång med  (ni vet det där bandet man sitter och skär sig i armarna till)
Hahah:D

Näe, dax för en nysattack till.. suck.


På återseende,

Puss och kram
//Smiliefreaket!

Min nya kärlek:)

Min nya kärlek:)


Mina nya skor:)
Ska bara lära mig att gå i höga klackar, haha!

Sjuuuuk...

Mmm, är helt död. Just ikväll!! Jag svär en lååång ramsa, men det hjälper inte..:(
På gränsen till feber och en stor klump i halsen typ, huvudvärk - u name it!


Tyck synd om mig:)

God morgon (eller nåt)

Vaknade för en liten stund sedan och upptäckte att jag måste åka och handla juice och bröd. Finns ett ensamt knäckebröd kvar hemma.. Jobbigt.

Har vaknat ungefär 100 gånger i natt eftersom jag har grymt ont i halsen. Det började väl mest igårkväll och trappade upp, även om jag känt liiiite i ett par dagar. Och den här jävla huvudvärken. Jag blir tokig! Har kanske feber, men det tänker jag inte kolla eftersom jag ska jobba hela helgen. Jag orkar inte fixa tag på någon som kan jobba, även om chefen säkert hade hjälpt till.. Men jag ska ju på KoRn ikväll, och då kan jag inte ringa mig sjuk imorn direkt.. Skulle se bra ut, mer som att "hey jag är så sjukt bakis idag så jag kan inte jobba".

Jag hade ju tänkt att dra in til Borås eller nåt och fördrivit tiden lite i stan och kikat på kläder, men det sprack.. Fan! Jag ska försöka ta mig mina tre meter till Hemköp nu och se om jag kan få nån mat. Orka dieta när man är sjuk...? :D Det är bra att skylla på saker och ting, haha!


Hörs sen.

RSS 2.0