Som vanligt..

Ja, som vanligt har brorsan andra saker för sig när vi ska hitta på nåt. "oj, jag glömde" "ja, ja hinner fan inte idag"... Hur lång ska jag göra listan? Jag tycker bara det är fan sjukt att man aldrig kan prioritera sin syster lite? Är jag så hemsk som alltid gör allt för honom och alltid ställer upp? Näe, jag är bara naiv och grymt trött på att alltid vara alla till hands när ingen annan finns där så dom kan ta mig istället... Alltid last choise... 
Borde lära mig av mina misstag snart, men jag vill tro att människor kan ändras och bli till det bättre.

Denna dagen blev inte som jag tänkt ändå. Oscar fattar aldrig nåt å jag vet inte vad jag ska göra. Skiter i om jag hänger ut honom här just nu. Trodde allt började bli bättre igen nu när jag mår bättre, men jag hade nog fel - jag började kanske inte ta mig ur svackan som jag trodde igår. Men just fuck it!

Jag hoppas på mycket just nu, men ändå är jag rädd för konsekvenser och så..
Jag vill bara härifrån just nu och börja om med mitt liv. På mitt sätt. Det är sanningen och nu har den sagts!


Vill krypa ner i sängen igen.. dra täcket över mig och ligga där resten av dagen, men nu går ju inte det... Måste städa och dammsuga, hälsa på farmor.. skulle ju gått, men kommer inte orka gå tillbaka ikväll när det är mörkt och kass väg. Bara idiotiskt eftersom vägen inte är så stor. Det är ju landet vi pratar om;)


Hör av er nångång och tjuvläs inte bara...

WOW!

1. Jag hatar allierade/"rödingar"
    - Sluta döda dom som e småttingar och som inte har fullt liv ens från början
    - Sluta vara två mot en.
    - Sluta sitta och vänta på att jag ska "hoppa i kroppen" igen.
    - Sluta spela ffs!
2. Varför ska det vara såååå segt att spela själv?
    - Med Oscar går ju allt på två sekunder. Jag gillart!
3. Varför är det så beroendeframkallande?
    - Så mycket jag blir grinig på i spelet så tycker man att jag ska sluta kanske, haha!
4. Varför går jag alltid vilse?
  
- När ska jag lära mig!? :D
5. Varför kan jag inte vara bäst?
  
- Jag vill också vara lvl 70 med coola saker, snygg och fatta spelet. Som lvl 55 borde jag veta mer än vad jag gör.. Kan inte ens tönt-spel-språket än ju;)

Men det är ju grymt skoj att spela och jag är nog bara en dålig förlorare innerst inne;) Och så är jag på ett ställe där det är mer röda och orangea än gula gubbar. Dom är typ 58 och 59 och jag är somsagt 55. Utan "Misse" hade jag inte klarat mig alls, men jag hatar när jag inte klarar dom. Och så lyckas jag alltid få minst 2 på mig och då är jag chanslös...
Får väl vänta tills Oscar lagat min bil så vi kan spela lite ihop;)

Hej!

Hej alla glada(?)!

Hoppas alla mår bra idag! Jag har haft ont i huvudet och tur att jag kunde sluta klockan 15 istället för 17. Låg hemma och vilade och gick utanför huset för lite luft och sen hamnade jag här.
Stressymtom som faen har jag ju haft ett tag. Vet inte varför, eller vad jag är stressad för, men jag har kunnat bocka av mycket på "listan". Börjar arbeta mig uppåt igen, men det är grymt jobbigt att ha sånna svackor som jag just haft. Nu i efterhand tycker jag väl att det inte var så farligt, men jag var ganska långt nere samtidigt som jag kände mig grymt stressad. Jag är inte så nere längre (phu), men jag har huvudvärk och massa fula finnar och ahh.. Nog med klagande!
Tack Bosse för allt, jag lovar att du får prata med mig om du vill nångång! Jag är skyldig dig mycket, även om du kanske inte fattar det;) Jag bryr mig!

Hopp, ledig i två dagar nu då. Skönt. Ska till farmor imorn ju. Nu har jag sagt det och då får jag stå för det. Hon har pajjat sin mejl igen (därför äldre damer inte ska ha dator;)).
- Jag skulle mejla till Frank och så bara försvann alla adresser jag hade? Kan du fixa det tror du?
Jag säger som jag brukar:
- Men farmor!! Jag kan inte Outlook så mycket ju, men Oscar får väl fixa det annars...
Bra att ha en expert i familjen, stackarn! Alla ska ha hans hjälp ju.. Men farmor betalar honom mer än gärna i massa bullar och god mat så då får han väl stå ut lite. Farfar gav honom alltid pengar, men man gör ju sakerna för att vara snäll, inte för att få massa för det. Ungefär som att man får 100:- för att man kommer och hälsar på, det är ju inte så att jag inte vill??

På fredag är det KORN. Inte långt kvar nu och på lördag ska jag vara ensam hemma! Nån som vill hälsa på??
Jag bjuder;)

Aj mitt huvud...:(

Har verkligen haft grymt ont i huvudet hela dagen.
 Trodde jag behövde lite mat imorse så åt när jag kommit till jobbet. Stadigt med Risifrutti och Redbull, och en minibaguette;) Förstörde min diet fullkomligt. Måste bättra på min karaktär lite. Okej, jag behöver träna. U got me!
Nu var det nästan två veckor sen sist. Men vi har ju inte hunnit. Och kanske på torsdag, men annars blir det inte denna veckan heller... Suck. Men om det nu inte regnar så får jag ju iaf promenera till farmor på torsdag och det är ju lite nyttigt!

Men ikke! Huvudvärken har hängt kvar heeeeeeeela dagen och är som i morse nu. Skitjobbigt! Känner mig helt off och Oscar tyckte att jag skulle göra lite te till "min fantomhuvudvärk". Vart är tyck-synd-om-Carina-hon-dör-tänkandet!? "Gör lite te..." Det ska jag komma ihåg när du är sjuk!!
Tack för det typ... så jag ska krypa ner och lägga mig under täcket och somna hade jag tänkt! Jag vill verkligen kolla på "I huvudet på Gynning" som går på TV nu, men jag tror inte jag orkar.. Jag älskar ju henne, hon är sååå skön!Även om många tycker hon är helt väck, men jag gillart;)

Näe, eftersom ingen annan kan tycka det minsta lilla synd om mig så ger jag upp... Inte för jag hade väntat mig massa snälla människor här, men ändå...:)

Och jag som skulle spela WOW!



Får tillägga att brorsan var gryyyyymt duktig, men jag tror jag är liiite bättre på att dansa än honom, men faen inte mycket.. Men shit han kan sjunga. Jag är avis!


Sov gott, hörs och ses,
Carina

Så fin:)

Så fin:)
Haha, brorsan och John snackar lite efter föreställningen. Grymt duktig!!

Mmm, denna dagen är snart över

Hej hej!

Är trött som få och vill bara krypa ner i sängen. Men skulle jag gjort det så hade jag inte orkat upp igen. That´s true!

Ska strax slänga av mig mys-pyskläderna och se lite mer respektabel ut när jag ska på brorsans föreställning. Ska bli superskoj ju! Jag är den stolta systern;)

Jaaa, annars då? Ångrar att jag inte åkte och hittade på nåt efter jobbet. Åkt till farmor eller graven eller what ever. Jobbar till 17 imorn så då är det ingen ide. Får ta det på torsdag när jag är ledig. Kanske skulle gå till farmor (8km).. Har ju gjort det förr i snöoväder så varför inte? Jag får motion och sen fika och brorsan hämtar mig. Kan nog funka!

Hmmm, undrar vad jag ska ha på mig!? Jag har ju inga jeans som passar.. typ 2 eller 3... det är inte mycket. Sen har jag ju jeans som jag "kan ha", men som inte sitter bra/perfekt! Blir nog mörka jeans, stövlar och min fina rosa cardigan med puffärmar. Det är kul att klä upp sig ibland ju!
Åhh, näe jag får slänga på mig dom svarta byxorna.. orkar inte gå ner i källaren och hämta upp jeansen;) Sa ju att jag var trött!


Haha, det är så kul att vi är så "många" som spelar WOW på jobbet nu med, man har ibland mer gemensamt med folk än vad man tror. Och med det sagt tackar jag för denna gången!


På återseende I guess...

God morgon!

Japps! Då sitter man här igen då.
Och väntar på att klockan ska gå några minuter till så man kan åka till jobbet.
Usch jag vill ju sova en stund till!

Har sovit ganska gottt fastän grannen har spelat dator med sina lodiskompisar heeeeela natten. Det har nog vart Diablo inatt eftersom jag har inte hört "Fan jävla f*tta x100, utan bara lite småprat och liiite "neeeeej". Men snart är det sportlov och då hoppas jag att jag börjar sent varje dag:/

På tal om datorspel.. Oscar höll nog på att strypa mig så bra jag var igår på WOW:D Jag backade in i 100 fiender (jag ska ju bara skjuta;)) och jag öppnade upp nån blodpöl med hjältar så mitt i kaoset kom det 2 lvl 59 eliter och ja... det gick inte så bra;)
Och FAN vad jag hatar "Rödingar". Sånn som är lvl70 (jag är ju 55) som dödar en snabbt genom typ en blick. Sen 50 gånger till igen... och igen.. och igen.. Jag fattar fortrarande inte efter lite över ett år vad det roliga med det är? Låt oss småttingar vara!
Jag får väl se till att börja spela hos Bosse, om han nu har tiden att spela med mig!? :D

Jobbet kallar, hörs sen!

Kram;)

Sitter här i min ensamhet...

Och är glad ändå:)
Oscar fick smita från städningen (trodde kanske inte att han skulle vara borta i flera timmar). Men jag har nästan gjort min del, Oscar är faktiskt bättre på att dammsuga än vad jag är. Kommer tom ihåg när jag var ny på första jobbet och skulle dra fram dammsugaren och en kille sa till mig:
- Men vad fan! Du är ju skitkas på detta, jag gör det!
Och så gick det till när jag slapp dammsuga på det jobbet längre;)

Har haft One Tree Hill maraton nu. Sett tre avsnitt redan och kanske ska det  bli ett till strax? Jag älskar det!! :) Och så kommer jag och säger att jag inte är nån TV-människa?? Tro inte på allt jag säger, hah!
Men jag kollar ju inte så mycket på tv heller. Blir lite filmer och serier då och då. Men jag har inget tålamod till att bara sitta där.. Bättre med datorn för då kan man göra tio saker på samma gång ju!

Undrar vart Oscar är nu.. Vi skulle ju träna idag!? Kan jag behöva eftersom jag bara ätit hela min ledighet, uscha!

Näej, men när man talar om trollen!
Nu kommer han:)

Städar och "sliter"

Fan jag hatar verkligen att städa! För varje gång säger vi: Nu måste vi verkligen bättra oss med att hålla ordningen här! Och visst, det är ju inte precis jättestökigt, men Oscar vill ju ha saker på sitt sätt och jag på mitt. Och då upplever vi båda det som stökigt och rörigt. Jobbigt med sambolivet ibland;)
Såg en superfin dammsugare på OnOff idag med som jag vill ha. Men jag får ingen säger Oscar. Det är sen sån sladdlös med handdammsugare på sig. Jättefin lila! Jag skulle dammsuga varje dag om jag hade en sån, jag looooovar!

Faaaan vad jag vill ja saker hela tiden!?
Höll verkligen hårt i min lilla plånbok när jag sån Sex and the city-boxen med. 699:- kostade den. Men jag har ju önskat mig den sen ja.. när kom den? Då kostade den iaf 1300:- och way-för-dyrt! Men nu är det ju "halva priset" nästan ju, hah!
Det gäller ju att tänka positivt! Eller hur!? Men jag ska få kolla på KORN på fredag så jag
 är jätteglad ändå! Och så ska jag kolla på brorsans musikal på tisdag med! Ska bli skoj och se honom sjunga. Han är ju grym på det.
Han fick allt och jag fick inget! Illa det där med fördelningen av gener!

Jaa, jag är söt när jag sover;)

Eller... Där ljög jag! När är jag söt då!? :D
Oscar säger att jag knuffas, huffas och skuffas när vi sover. Jag ligger och knör och trycker med röven mot honom! Haha, edt kallar jag gulligt! Men jag vill ju bara ligga nära honom? ;) Och så låter jag tydligen roligt ibland med.
Jaa, livet är inte lätt!


Det var en bra och mysig kväll igår, även om jag kan lägga "Guldkompasen" till en film där jag somnade;)





Over and out!


Mums!

Ska äta räkor med vitlöksbaguetter och vitt vin strax.
 
Det är lördagsmys!

Det finns nog en liten toffel i alla...

Ja, det tror iaf jag!

Oscar är inte mycket för konserter och sånt, men jag lyckades få med mig honom till Korns spelning i GBG på Fredag. Love them säger jag bara! Har sett dom en gång innan i globen och nu är det äntligen dags igen:)

Skönt att ha lite saker inplanerade nästa vecka. Behöver kanske det?

Imorn ska vi laga min bil och jag ska bli fattig(are).
Uscha vad jag hatar lägga pengar på sånt! Får hitta en desperat gammal, rik gubbe snart! Bosse är du sugen? Hahahahahaha!

Såhär gott luktar jag nu!

368707-8
Faaan, blir kär i mig själv;) Hade den för ca 1 år sedan, och nu är det dags igen! Är världens godaste parfym säger jag bara!

Så jävla trött man blir...

Åh!! Kan ju tyvärr inte kommentera vad, men vissa människor ska ju bara hålla sig härifrån som jag sagt innan.. Och synd att jag inte kan spärra den personen som jag vill ha bort härifrån.. Så man inte blir så jävla övervakad.. Men det kanske blir som med den andra bloggen; bara några som får ett lösen till den.
Ska fundera vidare på detta.. Eller byta adress så ingen vet den nya heller, nackdelen med det är ju att packet kan hitta dit.. Lösenord är ju lite bättre.. Men så jobbigt att ha.. och löjligt! Men alla kan ju inte respektera vad som skrivs eller nåt ju!

Nu ska jag ge mig ut i stora staden.. haha, om den nu är så stor? ;) KINNA! :D
Ska köpa en ny parfym och kolla på lite annat. Skönt att bara finnas till och inte behöva tänka eller bekymmra sig över något alls! Kanske tom skulle försöka ge mig på att laga lite mat ikväll. Men det får vi se. Sa till Oscar att jag inte orkade planera något alls. Utan bara göra lite som jag vill och inte ha några måsten. Förutom att tvätta (faaaan vad jag hatar det!)
Eftersom katte prickade in Oscars träningsbyxor som låg på golvet när kissen ville spy lite.
1. Varför spyr katten alltid på mattor, sängar, kläder...? Fan, största delen i lägneheten är ju golv!?
2. Varför ska han alltid spy mitt i natten?? Spy på dagen så man slipper vakna!? :D

Åhh, ska ringa (om jag vågar) "på en katt" som är supersöt! Kostar 2500:- och jag tyckte Alfons var dyr med sina 1500:-! Hah! Det är en liten perserpojke till. Och jag bara vet att jag vill ha honom. Även om jag sagt att jag ville ha en liten tjejkatt. Men denna var ju såååååå söt. Även om Oscar och en till skrattade och sa att den var den fulaste dom någonsin sett! :D Men jag tycke den var supersötast  och nån måste ju älska den med!? ;)

God dag!

Hej hej alla!

Jag är lika trött som vanligt, och jag hoppas det blir bättre efter     tre lediga dagar.    Älskar att säga det, hihi!

Dagen har varit någorlunda smärtfri, jobbat med Björn så annat är väl inte att vänta? ;) Han har det inte lätt med mig asså. Men han är ju lite speciell med, så det kanske går jämt ut? Eller? Känns tråkigt att min "nummer ett" och jag kommer jobba ihop på över en vecka! Shit asså, hur ska det gå!? :)

Har slöat framför TV:n och kollat på "Torkel i Knipa". Fidde sa ju att den var såååå bra och av en händelse gick den på TV idag. Det var rätt ball, och hade sina stunder;)

Jaa, det var ju helgen som skulle tillbringas i Helsingborg, men nu blev det ju inte så och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ville ju gjort nåt skoj! Men ska väl bränna lönen imorn eller nåt. Kolla om brorsan vill göra nåt. Sen måste jag verkligen hälsa på farmor. Det var längesen nu! Och så måste jag till farfars grav. Är verkligen kass på att gå dit. Känns fortfarande så skumt och overkligt. . Så kanske kan man shoppa imorn och så kanske man kan dra till farmor på lördag eller söndag. Måste laga min bil med ju... Jävla skitsak, ge mig nåt lyxåk istället:) Jag vill ha en Audi Q7:a. Kärlek säger jag bara, men då måste jag hitta nån dum jävel som ger mig ekonomin först.. Annars är det ju bara å glömma, hah! Men jag ska inte göra mer inpulsköp när det gäller dyra saker. Sitter ju här med två bilar och kanske ska göra mig av med minst en först;)

Nu ska jag ta den sista, ensamma smörgåsen. Shit vad vi måste handla asså!! Men det är bra att ha en sån riktig utrensare ibland. Vi hade ju massa mat som bara låg som "bra att ha". Men nu är det bara lite lax och kyckling kvar i frysen. Och glass:)

En stund innan läggdags

God afton i stugorna!
Hoppas ni haft en bra dag!!

Jobbet var segt som faen, men det är väl som det är! Inte mycket att göra åt. Imorn ska jag jobba 6-14 och sen ska jag vara ledig; håll i er - i tre hela dagar. Får se hur många telefonsamtal man får under dom dagarna, men lätt att jag ska vara ledig och åhh.. Underbart!

Har kollat på I´m a legend eller vad den heter,,
- Will Smith börjar bli gammal
- Hur mycket våld tål man?
- Vad hade filmen för mening?
- Hur många uppföljare kommer det??
Kan väl förkortat säga: Skum!

Oscar sitter och spelar nåt spel på Wii, nåt Donkey Kong som liknar Mario Cart, fast man flyger. Det var superkul, men jag har grymt ont i armarna efter allt flaxande och paniken för man ska göra 100 saker samtidigt när han efter ett tag säger "Men du måste ju inte flaxa heeeeela tiden, bara tills du kommer upp i fart".
Tack:D


Höres och synes;
Sov gott!




Händerna över täcket Bosse;)

Ännu en "härlig" morgon.

Uscha.. Fy farao vad jag hatar att gå upp före klockan 5 på morgonen. Och nu sitter jag här och väntar på att få åka till jobbet..
Önskar att något vart öppet så jag kunde köpt redbull eller nåt, men ikke! Kommer bli snortrött på "det vanliga" stället och sitta där och inte somna!
Vägarna som leder till jobbet är rätt krokiga och det är inte tacksamt om man ens så blundare liiiiite.

Jaa.. igår vad jag grymt trött och tur att jag har min Fidde på jobbet som gör dagarna lite bättre! Jag gillar dig, så du vet! :)

Undrar om kunderna är lika dryga och dumma i huvudet idag!? Igår höll jag på att få spel på dom.. Helt ärligt så slutar man aldrig att förvånas över dom..
"Det går inte slå in koden i tvätten och köra in ju!"
"Okej, vad står det på displayen då? Det är ledigt där inne å så va?"
"Det står 01, och klart att det är ledigt, jag fattar väl också att jag inte kan köra in annars!"
"Jaja, jag kommer!"... "Okej, då ska vi se; på dosan här står det att program ett pågår och kollar man in i tvätten så ser man även att en bil blir tvättad just nu, så jag kan nog inte få det att gå snabbare tyvärr!"
"Euhm, oj dÅ! Jag ber om ursäkt!"

Näe, nu är det dags att "äntligen" åka. Har sovit tre timmar och så sov jag kanske en timme till innan Oscar ville ligga och prata en stund. Mmmm, total sömn 4h och yeah det känns eftersom jag knappt kunde sova igår heller.

Mamma, jag vill inte till skolan idag!


Era snokande små grisar;)

Är det så att ingen kan hålla sig borta från min blogg eller? Hah!, Week!!

Iaf, börjar reda ut saker och ting och försöker göra allt till det bästa. Jag har börjat göra en förändring i mitt liv, och vi får se vart den förändringen leder..

Mer än så vill jag inte säga!

Men ge er...

Okej, vart ska jag börja!?

Jag pallar inte med all skit längre.. Jag pallar inte med nåt eller nån.
Låt mig vara bitter om det nu är det jag är. Grinig, sur, PMS:ig eller bara dum i huvudet. Sluta driv med mig, skratta åt mig och var dumma mot mig.

Läs inte blogg-jäveln om den nu inte tilltalar er, jag har inte tvingat nån, eller hur!?


Det är så att väldigt få personer verkligen känner mig, och det är ett val som jag delvis gjort själv. För jag kanske vill ha det så, är det då något fel!? Nej!
Jag är grymt sugen på att göra hela jävla bloggen privat nu.. Det hade väl varit bättre. Så ingen utomstående kan läsa den. Där det bara är ett fåtal utvalda som får läsa.

Jag är så trött på att alltid bli retad och skojad om. Vad jag än gör.
Jag skiter i er, så skit i mig!


HEJ DÅ!



Tjing,

Haha, blandade känslor just nu asså...

E klart gladare, men asså haha... jaah! Tror dom på jobbet har en pakt mot mig om man säger så... Bosse försökte ju sälja ut mig till en kille/kund igår.. Ajaaaaa, kemin fattades ju som tur var från bådas håll.. Tror jag;) 
Och så e dom knasiga..
Tror det är "Den som får omkull Carina först får 100:-", och tydligen är det sånna som är så fattiga och desperata så dom går på det;) Men men, jag är ju inte direkt sådär jätte-lättfotad  precis, så försöka duger ju alltid;)
Jag är bara "lite" naiv.
Men shit vad dom driver med mig, my god!!

Jaaa, jobbat hela kvällen och ska bara sova en stund för att åka till jobbet igen. Det är inte mycket annat och ska förhoppningsvis vara ledig fredag-söndag nästa vecka, men jag vet inte än. Ingen verkar ju kunna jobba på fredag,så får se.. Jag hade lätt behövt det känner jag. En paus.. Vill inte skriva för mycket eftersom jobbarfolket och chefen kanske hänger här än, jag vet ju inte!?


Och där dog min kvällsflirt, via SMS, också. Eller så hittade han en bättre pingla ute på krogen;) Kan ju vara så, haha!!


God natt

Jaha..

Då var det "äntligen" en ny dag igen då... Ska iväg och jobba hela kvällen.. Suck.. Sällskapet kommer att vara bra iaf, och det är alltid nåt. Å så slipper jag "dödens timme" genom att jag slutar 21..

Sovit kasst som faen inatt och jaa.. vaknat då å då av blåsten. Får hoppas att det inte blåser så mycket sen eftersom vägarna till jobbet är mindre roliga med alla träd..




Fattar verkligen inte hur allt blev såhär? Från det tomma intet? Behöver nya krafter och jag behöver komma härifrån. Vet inte hur länge. Det kanske räcker med en stund, men jag vet inte. Hoppas "Veli" svarar snart.. Men hon är väl ledig så hon inte kollat mejlen än.. Hatar när det är så!


Ska gå en promenad nu för att komma igång lite,



Hörs kanske ikväll eller nånannan gång...

Egentligen ingen mening med detta..

Näe, jag har väl egentligen bara två saker att säga; eller två ord.
Dom två små, små orden som beskriver allt just nu.. Jag skulle vilja säga mer, men just f**k it säger jag bara.
Jag orkar inte, bryr mig inte och skiter i det. Så enkelt är det..
Kanske är det bra imorn, kanske inte..





VARFÖR

och

ALDRIG






Tidsfördriv:

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Nångång?
Titta på dig själv i spegeln: Lite för ofta..
Gnälla: Jag är väl gnällguden själv;)
Skrika: Ja, det händer!
Sova: Det gillar jag:)
Ha ångest: Ja, det händer tyvärr!
Skada dig själv med flit: Inte nu...
Ta mediciner du inte borde ta: Nä.. inga som jag vet om:) Jag äter inte ens medicin:)
Vilja dö: Nej, inte nu längre. Men mååånga gånger!
Drömma mardrömmar: Ja, senast inatt
Drömma sexdrömmar: Grrrr;)
Ta droger: Nej!!
Försöka vara annorlunda: Hah, jag är väl redan annorlunda, men ändå!
Klä dig i svart: Ja, det händer!
Gå till kyrkan: Inte om jag inte måste!
Gå i skolan: Längesen nu asså!
Röka: Uscha vad äckligt det är!!
Ha sex: Det händer ju om man säger så;) Haha!!
Ljuga: Mmm...
Hata folk: Jag brukar kanske inte göra det, men det finns ju folk som jag hatar-hatar!
Lita på folk: Inte innerst inne. Finns få personer som jag litar lite på! Blivit sviken för mycket..


VEM:
Saknar du: Farfar saknar jag som faaan asså!
Vill du döda: Klarar mig ändå!
Rörde dig sist: Rörde i som vadå? :)
Vill du slå: I´m not gonna tell;)
Kysste dig sist: Oscar
Vill du kittla: Näe, du!
Kramade du sist: Oscar!
Vill du prata med: Lite olika personer...
Skrek du på sist: Vet inte, men säkert för inte så längesen:)
Vill du vara som: Jaa, beror på hur man ser det?
Sårade dig sist: En person..
Vill du bli galet full med: Bosse kanske, eller Hannan!
Gjorde dig riktigt glad senast: Oscar igår när jag fick klockan!
Fick du sms från senast: Bosse.
Ringde dig senast: Pappa..
Är vackrast på jorden: Det säger jag inte;)


HAR DU:

För många vänner: För lite enligt mig själv.
Förföljelsemani: Heh, näe!
Tvångstankar: Ibland..
Någon annan psykisk sjukdom: Hum, inte mer än vanligt;)
Någon fysisk sjukdom: Inte just nu som jag vet! :)
Någon skada: Min vrickade fot som fortfarande gör ont!
Färgat håret: Den som visste det är värd en miljon eller nåt;) Har färgat i massa olika färger sen jag gick i sjuan eller nåt!
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Öronen och har haft i näsan.
Egen dator: Jaa, min "fina" bärbara!
Bra självförtroende: Beror på situationen. Men helt okej på en skala! :)
Kysst någon: Ja!
Haft sex: Ja;)
Köpt kondomer: Ja...
Tagit nakenbilder: Inte helt naken!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte idag!
Bjudit ut någon: Njae,,, vet inte?
Varit kär: Lätt!
Dumpat någon: Näe..
Stulit någonting: Näe, inte vad jag vet..
Lämnat landet: Jo, men inte för större saker än solsemester;)
Tuttat eld på nått: Säkert!
Gjort något olagligt: Jadå!


HUR:
Går du: Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen: Det jag känner för och beroende på vem det är!
Fördriver du tiden: Såhär? :D
Mycket pengar har du: Hur mycket? Jadu, om jag skulle säga det hade jag behövt att döda dig;)
Tjänar du pengar: Det är väl på jobbet!
Ofta diskar du: När jag måste
Ofta städar du: Lite för sällan för att vara perfekt!
Många stör du dig på: Alldeles för många förmodligen
Ofta träffar du din familj: Inte så ofta..

TROR DU:
Att du kommer bli något: Något kommer jag alltid att vara, men jag kommer nog bli något bättre än det jag är nu på många sätt!
På gud: Nej!
På rymdvarelser: Njäe..
Att folk tycker om dig: Inte så ofta!
På ett liv efter detta: Jag vet att det finns, men inte hur det fungerar!
Att fiskar kan tänka: På nåt vis måste dom ju kunna det med?
Att du kommer leva länge: Det sa spåtanten när jag spådde mig engång.. Över nittio år och fullt frisk!


Ny-gamla jeans

Ahh, dom är snygga, men guuuuuuud vad tighta... Dom ser ju inte så små ut, och kom inte å säg att det är mig det är fel på;) Men det är en väldans skillnad på jeans och stretchjeans. Har inte haft jeans-jeans sen.. ja.. vet inte? Never ever??

Ännu en anledning att slita på gymkortet!? :D


Guuuuud, jag är rastlös... ska jobba klockan 15 med Bosse:) Ska bli kul, om han är trevlig vill säga; man vet ju aldrig med en sån som han - han är ju lite speciell.
Har pillat lite här hemma idag, men har inte gjort nåt vettigt som vanligt. Orkade ju inte upp för att träna innan heller, och kommer säkert inte orka innan jobbet imorn heller, men efter jobbet på söndag finns det inget jag kan skylla på:)

God morgon

Jaaa, sovit okej, inte mer... Drömmarna attakerar mig som jag vet inte vad. Jag drömmer sååå mycket just nu och ahh.. det är väl alla tankar som kommer då med. Aldrig får jag vara utan dom...:(

E sjukt trött i kroppen för jag tränade på riktigt igår och inte "söndagskörde" som annars... Så mina ben är döda och hela jag är död. Men det är det värt för att få en snygg kropp. Men som jag sa till Oscar (och folk kollade skumt på mig) att jag hade lätt lagt mig under kniven framför detta. Vad är det för fel på det då!? Hah! Kanske kan mitt sparkonto rädda mig i framtiden, eller så åker jag till Polen för det är det mycket billigare och ahh, polacker är ju vackra;)

Annars då? Har legat här i en timme och myst. Om man nu kan mysa framför en dator vill säga; men jag älskar att ligga nedkrupen i sängen under det varma täcket ju. Vill aldrig gå upp..:)

Jao... väntar fortfarande svar på min fråga från "Veli".. Men hon är fanimej inte snabb asså! Jag kan ju göra det jag ska innan hon sagt nåt, men jag vill inte hamna i samma sits igen, fast längre bort. Det funkar inte.
Och jag vet inte vad Oscar skulle säga heller... Har inte vågat säga nåt. Eller lägga fram det rättare sagt,, Eller jag VET vad han kommer säga, och det är ju därför jag drar på det så...


Skulle ju gå å sola idag, men jag skiter nog i det.. orkar inte, hah! Och så skulle jag köpa frukost, men jag orkar inte det heller... vi kanske har lite yoghurt kvar, annars blir det bara en islatte eller nåt... får duga idag.. Om jag inte orkar gå dom två meter som det är till Hemköp då.. Men då måste man ju klä på sig och göra sig som folk och allt det där. Och det är jobbigt:)

Vackert

Vackert

Å den är finare i verkligeheten för den är jättestor, kan lysa och har alarm... Oooooohh! :D

Då var denna dagen kväll..

Faaaaan, jag har bara slöat hela dagen. Fattar inte hur jag kan vara så slö som jag är. Men det finns ju verkligen inget att göra, så då blir det ju som det blir.

Var på bilprovningen med Mazdan innan med. Såg skitfint ut tills vi såg det "lilla" hålet i avgassystemet, haha! Så nu är det bara att få Oscar att jobba lite;) Då vet man hur det känns att inte få igenom en bil genom besiktningen. Min första! Men nu är jag såååå sugen på en Audi igen. Jag älskar A4:orna på jobbet, men jag behöver ju inte direkt en stor bil så jag skulle vilja satsa på en A3:a igen.. Jag har ju vart inne på en Aygo ett tag nu för dom är ju grymt söta, men asså... jag kommer säkert ångra mig igen då.. Och Audi är ju en störtskön bil som jag haft och som jag saknar så...:)

Näe, vet inte ens varför jag bloggar just nu...
Woho, ett SMS! Nån vil mig nåt och det är inte reklam;)

Näe, jag får väl dammsuga snabbt som ögat nu då eftersom jag lovade Oscar det... och ska han laga min bil är det bäst att vara duktig;)

Denna dagen som skulle börja bra;)

Personen som är den bäste i världen för att få Carina på bra humör, var inte bra idag;) Fast jag tycker ju om dig ändå. Och jag menar inget illa, utan bara att nu blev jag iaf lite nere.. Och det är ju inte bra!
Tänker på gammal skit, som ligger långt bakom mig. Som har gjort mig från en svag, knäpptyst, blyg och osäker person utan minsta lilla självförtroende till den tjejen jag är idag. Glad, pratig och tror ganska mycket på sig själv. Vet att hon är stark och att hon kan. Visste tvivlas det mycket och ofta fortfarande, men jag övervinner det mesta. Jag är envis, jag vet att jag vill något och jag vet vad jag aldrig skulle göra med mig själv. Så är det... Sen att jag inte alltid vet vad jag vill och hur är en annan femma. Men så har nog alla det någongång i sitt liv. Och jag är fortfarande ganska blyg - innerst inne! Och visst kan jag vissa dagar och så inte fatta att jag är jag, utan tror fortfarande att jag är den personen jag var.. Och det är lite tufft ibland, men jag lär mig leva med mig själv och det går ganska bra:)
                        Tack för att du finns iaf! :)
Och som den trogna läsare du är så vet jag att du läser ovantående. Jag är som vanligt, och jag hoppas du inte tänker på den skiten mer nu, okej? :) Jag har lagt det bakom mig, nångång kikar det fram när livet är kaos, men det händer kanske max 2 gånger om året (om det skulle vara en tröst!? :D)
 -                                                  Jag klarar mig alltid! Det som inte dödat mig gör mig starkare och jag vet att det är så!


Väntar som en tok på mejl från "Veli". Som vi brukar säga; fan vad det är tråkigt att hon bor i Stockholm och att det är så långt dit. Hon är så jävla underbar. Som jag, fast äldre och så röker hon med, haha! Men annars så;) Hon kommer säkert inte mejla idag, men jag har ju några dagar på mig innan jag ska fixa det som fixas skall.

Och snart ska jag äntligen få träffa alla mina vänner igen. Den 14-15 Februari ska jag till Stockholm på kurs igen! Det är så skönt att träffa dom alla, för dom bryr sig verkligen om mig och jag känner mig så trygg med dom. Och nu när jag "vågat" prata med alla så känns det mycket bättre. Tänk vad självförtroende och värderingar ibland kan ställa till det? Den personen var ju inte farlig!! Den personen vad ju jättetrevlig och rolig och dissade mig inte totalt!! Haha:)

Det som var bra är att jag hittade en gammal skiva som jag hade när jag var "ung" med Staind. Bra deppmusik;)

Ligger här och mår ganska gott..

Jobbade mellan 6 och 14 idag. Sov sjukt dåligt inatt bara... Klockan ringde 4.20 och jag somnade runt midnatt och vaknade några gånger av "faaan, har jag inte somnat än!?"

Har min enda lediga dag imorgon. Skulle varit ledig på fredag med, men eftersom folket är lite skygga för att jobba fredagkvällar så fick jag ta den och så ska jag (hoppas jag...) vara ledig nästa fredag, om nån jäkel nu jobbar..
Kunde inte fler varit som jag när jag jobbade extra?? Jag jobbade som faen (inte rik för det... brände alla pengar, haha) och säga "jag kommer om 10 minuter".

Vad har hänt med dagens ungdommar!?
Saknar "Pärra" på gamla jobbar (om alla andra med ju;)) som man ringde till och sa "Heeeej, det är din favoritmänniska som ringer, vill du tjäna lite extra cash?" Och aldrig fick man ett nej!! Det var bara om han var i skolan som man fick klara sig en timme till eller nåt. Fler sånna goa typer tack:)

Varit sådär sjukt trött idag med.. Hoppas det bara beror på att jag sovit dåligt inatt. Jag sover inte gott i våran säng längre. Den är för hård nu, den som var sååå skön innan.. Men vi avvaktar ett tag till och får se.
Jag har massa tankar som virrar omkring i hjärnan med och det är ju inte så smidigt det heller..
Har varit ganska trött det sista.
Och nu tar jag en äcklig, jävla brustablett med 100 000 vitaminer och krafs i varje morgon (okej, glömde idag..) som ska smaka apelsin och passionsfrukt. Mmmm, not! Men jag vet inte om den hjälper. Borde gå till farbror doktorn och ta om alla mina tester som jag skulle gjort för ett år sedan, men som fortfarande ligger i "att göra" i mitt lilla huvude. Men jag mår ju väligt bra om man jämför med när det var som värst och jag var fet, och ful och mådde piss och hade värk överallt och nu. Men jag mår inte så bra nu som jag gjorde i somras.. Då kändes det äntligen som om livet - efter ett långt uppehåll - tog fart igen.

Har kommit igång med träningen med ju. Känner mig superduktig, men som vanligt vill jag ha synliga resultat igår, men det syns inget än!! Och jag som tränat typ 5 gånger nu! ;) Jag ska fan visa mig själv vad jag går för nu, och jag är envis som en åsna och ska klara det! Beach 2008 ska bli den bästa på länge, haha!!

Hade några avsnitt av den "nya succeserien från USA": Gossip Girl som jag slötittat på här i sängen efter jobbet när ingen ville umgås med mig...
Asså, jag saknar verkligen OC, Desperata Hemmafruar (sett alla), Fula Betty (sett alla) och Sex and the city (snålCarina har inte skaffat boxen än, vill haaaa!).

På tal om snålhet så har jag just fixat en budget som jag ska fylla i varje månad för att sluta slösa så mycket pengar på kläder och annan skit. Mina pengar försvinner innan jag fattat vart dom gått ju!? Jag har aldrig några kläder ändå ju..? Och jag ska bli en bättre spara, för mitt sparkonto har massa plats över;)


Näe, nu är min roman nästan klar för idag. Jag är bra på att prata och att skriva massa. Tur att vissa människor uppskattar mig för den jag är, som jag sa till chefen: 
                 
                                                                                                 -Ingen kan väl tröttna på mig!? xD


God afton

Ligger här i sängen och är grymt slö i lilla kroppen!! Idag har jag crosstrainat i 20 minuter och tränat armarna massa. Och jag är ju klenast i världen och det är jobbigt att ens få händerna upp i öronhöjd - tänk då hur det kommer att kännas imorgon.

Har känt mig på bra humör idag och känt mig som mig själv ganska mycket idag. Känns bra och jag vill hitta tillbaka till mig själv. Inte ta emot så mycket skit, utan bara skaka av mig det. Jag har inte jobbat så här hårt för att bli den jag är för att bara få det att rasa igen. Thats it!

Så nu; Carina is back och hon är bättre än någonsin;)


Jaa, vad ska man annars skriva? Trodde det skulle bli helvetet på jobbet idag, men det var det inte och det är jätteskönt. Nog om det, men för alla "övriga" som undrar så är det okej nu:) Jag glädjs över mina jobbarkompisar väldigt mycket och dom får mig på bra/bättre humör! :)


Imorn ska jag upp klockan 4 och har väl kanske lite ångest för att jag inte sover än, men det är inte mycket att göra åt saken. Ska slänga bort datorn och läsa i två sekunder med tänkte jag!! Faan, det är inte roligt att vara glad - då har man inget att blogga om.

Mer bitterhet åt Carina.


Ska strax träna..

Jaa, nu finns det ingen återvändo eftersom nu ska jag skaffa gymkort. Har du provat på nu i två veckor, och njaa.. vet inte om det är 100% jag att gymma, men Oscar har ju redan köpt sitt, så får hänga på;)

Och måste ju använda mina nya träningskläder!

CIAO!

Dagens.

Dagens humör:
Likgiltlig
Dagens mående:
Som vanligt, varken till eller ifrån:)
Dagens borde:
Oj, massa! Borde städat innan jobbet, gått till hemköp och hämtat min kod till internetbanken...
Dagens frisyr:
Diadem och uppsatt i nacken.
Dagens smink:
Lika lite som vanligt (svårt att dölja mitt utseende ändå;))
Dagens klädsel:
Naket, jeans och linne, jobbarkläder, jeans och linne och sen naket nu igen;)
Dagens planer:
Jaa, att göra mitt bästa och hämta knivarna innan jobbet! :)
Dagens materiella vill ha:
Som vanligt vill jag ha typ allt man kan köpa för pengar. Men det är sån jag är säger mitt stjärntecken;)
Dagens längtan:
Mycket längtande, men det är privat..
Dagens fundering:
Hur ska det gå med allt? Vad ska jag göra och inte göra?
Dagens beroende:
Småäta var det idag. Nån form av tröstätande i think..... Kasst!!
Dagens tråkigaste:
*Jobbrelaterat*
Dagens tidning:
Söndagsbilagorna och Leva och bo:)
Dagens låt:
Nåt med System of a Down tror jag, men vet inte vilken låt... Eller den där låten jag sjungt hela dagen.. men glömt vilken d va;)
Dagens bästa:
Att Bosse är världens bästaste eller nåt i den stilen. Som får även den bittraste Carinan glad igen!!

.




Jag skriker -
Men ingen hör mig.
Jag gråter - Men ingen tröstar mig.
Jag finns - Men ingen ser mig.
Jag är ensam.




Då sitter man här igen då (som vanligt)

Japps.. vad har hänt sen sist då?
Not much skulle jag vilja säga..

Jobbade heeeeeeela dagen i fredags (kändes det som) och på kvällen blev det supergod mat och Transformers. Maten bestod av Risotto med mögelost i (?) och örtvända kycklingspett. Mumisgt värre och så lite vin till det. Oscar drack väl en flaska och jag ett halvt glas;) Men jag var sugen, men inte sååå sugen, haha!! Och stackarn som var sugen på vitt vin blev tvungen att ta rött eftersom jag ville ha det;)
Inte lätt att umgås med mig!

Tråkigt att jag inte kan prata med min "psykolog/pat" Bosse nu på ett tag. Det är skönt att prata av sig hos honom, även om allt jag säger kan användas emot mig, haha!! Men det är ju sant!? Just nu bara en enda i hela vida världen som orkar lyssna på mitt gnäll och som samtidigt får mig på bra humör med sina sextankar, haha! Det är roligt tycker jag allt! Men underbart brukar vara kort, det är något jag fått lära mig.
Hoppas det inte gäller hos gamla, visa män;)

Igår gjorde jag en tårta och drog hit tjocka släkten. Eller pappa, mamma, mammas nya kille, brorsan, mormor, morfar och farmor kom. Märks att man börjar bli gammal när man bara får blommor, lite pengar och choklad. Jag ville ju inte ens ha ett kalas (ligger i släkten från min kära farfar som aldrig skulle ha presenter eller kalas!). Dom stannade i fyra timmar och yeay, sen stack dom;) Men man ska ju ta vara på tiden man har med dom, det är ju så, innan det är försent, men det känns ändå så krystat! :D

Tänkte att jag ska försöka ragga upp lite nya, goa vänner med. Som finns här när det gäller och som inte ska sticka 40 mil för att göra nåt roligare... Saknar att kunna ringa nån å bara hitta på nåt. Lite kasst med det just nu.


Ska försöka hitta en ny träningsoutfit idag och dra till gymmet. Jag jobbar på det skulle man kunna säga:)

Stenbocken

Hittade lite info om Stenbocken som är mitt stjärntecken (http://www.aha.nu/)


STENBOCKEN BLIR VACKRARE MED ÅREN



Du står verkligen med båda fötterna på jorden. Precis som för dem som är födda i Jungfruns och Oxens tecken är jorden ditt rätta element. men till skillnad från dessa båda som är starkt bundna till materiella ting som pengar och ägodelar dras du till status och makt.

Du styrs av planeterna Saturnus och Uranus. Saturnus berättar att du är mycket försiktigt lagd, och har förmåga till självbehärskning. Du är långsam och måttlig. Men har också förmåga att välja rätt och en stor uthållighet. Precis som en stenbock som klättrar upp utefter bergväggen, långsamt och metodiskt, men alltid når sitt mål till slut.

Uranus berättar om dig att du plötsligt kan företa dig uppseendeväckande beslut och har förmågan att kontrollera din starka vilja. Du vet hur du ska handla i nödsituationer. Stenbocken kan sjunka mycket djupt, in i sig själv och sin pessimism. men hon har också en förmåga att resa sig, komma tillbaka och göra stordåd. Men allt sker förstås lugnt och metodiskt. Ingen behärskar uppgiften så väl som hon.

Den största delen av livet lever en Stenbock vad man skulle kunna kalla ett urtråkigt liv. Det finns mycket lite av den unga människans ansvarslöshet och lättsinne. Hon arbetar, stretar och skaffar sig erfarenheter. Umgås helst med dem som är äldre än hon själv. Fast allra bäst trivs hon med att vara ensam. När det gäller kärlek ger hon sin partner trygghet och ekonomisk säkerhet. Men hon älskar inte med hjärtat. Hon väljer partner efter förnuft.

Många i hennes omgivning retar sig på hennes kyla. Men när det gäller är hon verkligen en vän i nöden. Hon har ett civilcurage som andra saknar.

En liten brist hos Stenbocken är att hon inte tål att skämtas med. Hon blir förfärligt sårad vi sådana tillfällen. För henne är ju livet som hon själv - hon är mycket självupptagen - djupaste allvar. Å andra sidan skulle hon inte drömma om att skada någon annan. Hon löser gärna konflikter - inte med aggressivitet - utan att ta tag i problemet från grunden.

Under den senare delen av livet genomgår Stenbocken plötsligt en förvandling. Hon blir ungdomlig glad och börjar njuta av livet - makten och härligheten som hon skaffat sig. Hon söker sig till ett yngre umgänge och lever länge, mycket länge...

Yrkesval:
Du har gott minne, sinne för affärer, siffror och känsla för hus och hem.
Väljer du ett akademiskt yrke bör det bli som matematiker. Inom mäklar- eller byggbranchen har du stora möjligheter att göra karriär.
Du har heller inget emot att bli en offentlig person. Men eftersom du är Stenbock passar du bättre som politiker än till exempel skådespelare.

Negativa sidor:
Konkurrerar du med en Stenbock? I så fall kan du vara säker på att du blir utmanövrerad förr eller senare. Hon vet att hålla sig i skinnet och invänta lämplig tidpunkt och då använder hon sig oftast av någon annan för sina syften. Själv anser hon sig alldeles för ädel för att blanda sig i någons strid. Hon skulle aldrig träda över gränserna men letar enträget efter kryphål och hon är tålmodig som få.

Det är ingen man vänder sig till för att gråta ut hos. Hon är i det närmaste känslokall och i sina allra värsta stunder är hon i det närmaste i total avsaknad av humor.

Hennes största fiende är Väduren som hon tålmodigt väntar ut och lägger sig i bakhåll för. Den andra är Vågen, denna obeslutsamma och lättsinniga typ som hon betraktar på ett mycket nedlåtande sätt.

Försonande drag:
Hon blir bättre med åren.

Den välgenomtänkta kyssen
Är det någon som kan styra sina känslor med förnuftet så är det den som är född i Stenbockens tecken. Hon vet vad hon gör när hon kysser och hon väljer noga vem. Hon skulle aldrig kyssa någon som hon inte älskade från djupet av sitt hjärta. Men kärlek är inte nog för henne. Den hon väljer måste dessutom ha hög status och gärna gott om pengar.

Stenbocken har inga som helst illusioner om lyckan. Hon tror inte att man kan leva bara av kärlek. Nej, ekonomisk trygghet är en förutsättning för att en relation ska lyckas.

Det kan mycket väl hända att du som Stenbock väljer att leva ensam. Speciellt den välutbildade Stenbocken tycker att en partner bara innebär ett hinder i hennes karriär.

I stället väljer hon en förbindelse med någon som har makt att befordra henne.

Hon är faktiskt inte alls så tråkig som det verkar. Hon kan skratta när hon är med goda vänner. Hon har humor - bara inte någon gör sig skojig på hennes bekostnad. Och hon kan kosta på sig en häftig passion - i alla fall den dag hon nått så högt på karriärstegen som hon kan komma.

Du som är född i detta tecken - välj en Rockefeller till din älskade.
_________________________________________________________________________________________

Detta var ju roande:)
Asså, väldigt mycket stämmer MEN inte allt. Så "mobbad" som jag är på jobbet så visar det att jag kan bjuda på mig själv, och jag valde inte Oscar för pengarna även om det hade vart trevligt om han hade lite mer cash;)
Jag skulle inte knulla mig fram för ett jobb! :D (Eller skulle jag det!?)

Och det bästa är att jag blir vackrare och bättre med åren, det gillade jag allra bäst, hihi!

Födelsedags"barnet"!

Sitter här och är ganska nyvaken. Huvudet är tungt och jag har ont i rygg och nacke.. Uscha, måste sovit rikigt kasst inatt! Drömde massa dumma drömmar typ att grannens unge skulle mörda mig å grejer;)

Lyssnar på Bandit Rock (www.bandit.se) och tycker att bra musik även skulle kunna sändas utanför Stockholm så man slapp att bara ha Rix å sån skit..;)

Iaf; dagen började bra med skönsång och frukost på sängen, som åts i vardagsrummet för lätthetens skull:) Blev varm choklad med grädde och världens största smörgås (okej, kanske inte) som jag inte ens orkade hälften på så nu ligger den i kylen och väntar på mig. Men jag är inte hungrig än. Kanske hänger den med till jobbet? :)


Vad har hänt sen sist då? Säkert en jättemassa, men idag ska vi vara glada och då kör vi inte en massa gammal skit som jag gjorde "när jag var ung". Känns bra att säga nu när jag är så lastgammal , haha!!

Lasse Lindh - Du Kan Få Mig Hur Lätt Som Helst

"Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kantig och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär

Du kan få mig hur lätt som helst
något så simpelt som att du håller mig hårt,
blås på det onda, ta bort allting svårt

Åh kärlek, var inte kärlek
menat som något enkelt att ge
när blev kärlek så svårt att få

Du kan få mig hur lätt som helst
om du ler när det regnar och fångar min blick
i en tid där ingen nånsin ler och fångar min blick

Du kan få mig hur lätt som helst
det räcker med att jag är den förste som du tänker på,
när du vaknar och känner dig ovanligt grå

Åh kärlek, var inte kärlek
menat som något enkelt att ge
när blev kärlek så svårt att få

Du kan få mig hur lätt som helst
dölj världen från mig i dina lockar,
kryp närmre och viska jag älskar dig så"

Jao..

Allt inom mig bara vill kasta sig ut, men vem ska fånga upp det?

Mycket går åt helvete rent ut sagt just nu,,, helt ärligt (min nya grej att säga).
Horoskop ska bannlysas för oj vad popular och all sån shit jag skulle vara just nu, men allt är precis tvärt om. När man är glad och allt känns bra så försvinner alla en, efter en. Och vem har man då kvar?? Allt blev misslyckat i lördags när jag var ute. Orkar inte bry mig om det, men asså... jag fattar inte.. Och innan var jag grymt taggad på att dra ner till Helsingborg, men nu är jag inte det längre. Sorry Hanna, men det är sanningen. Jag känner mig bara allmänt i vägen och så...

ElFredrico och Bosse kanske har rätt, jag kanske är bitter?? Men jag kanske har rätt till det just nu? Jag vill bara att mamma skulle ha rätt när det gäller vissa saker, att allt skulle bli bra när man blir stor, men om det inte blir det? Att hur mycket man än försöker så går det inte?? Jag är glad för det jag har, men jag saknar rätt mycket för att vara lycklig på riktigt just nu. Som sagt, nyss var allt världsbäst, men nu vet jag ingenting om någonting.

Jag ska iaf vara bättre på jobbet när det är mitt humör. Jag är inte sur såfort jag är tyst, men det är ju inte alla som uppskattar min röst lika mycket som jag själv gör;)
Längtar så tills jag åker till Stockholm igen och träffar alla underbara människor igen. Och kan prata ut lite mer. Finns många som bryr sig där och det känns skönt. Och nu känner jag mig mer säker i gruppen med. Det är bra: Lilla Carina som hatar lämna ut sig själv i en grupp som hon inte känner har lyckats övervinna många hinder och det var ett mål på vägen. Jag har fram tills mitten av Mars innan nästa Ledarutbildning är och då ska allt vara "färdigt". Jag ska lyckas!

God afton i stugan!

Shit vad denna dagen gick fort asså!! Har inte åstakommit något. Blev en slödag helt enkelt - en till!
Blir så trött på mig själv, men det finns ju ingen att umgås med när man är ledig eftersom alla andra jobbar eller har flytt fältet. Uscha, det är så tråkigt!

Ska bli skönt att jobba imorn igen. Med "min Bosse". Vi ska ha djuuuuuupa samtal och jobba jättehårt, hahaha!! Jobbar tidigt imorn och det är gött! Ska nog ut en sväng imorn med. Med Sand och Terese. Om det blir några till vill säga. För det blir roligare då!!

Idag har jag vart lite duktig iaf. Jag har gymmat för första gången i mitt liv. Men eftersom jag inte är svettig nu efteråt så tog jag nog inte i (så sa Oscar iaf). Eller så är jag så grymt vältränad att jag inte behöver svettas, döm själv;) Haha!
Jag och Sand hade kul iaf, för hon såg rolig ut när hon skulle testa alla maskiner. Jag har ju ingen aning om hur man gör och hon har ju testat innan. Men hon måste ha testat andra maskiner;) Vi är nog dom mest oseriösa gymmare jag sett iaf. Vi bara skrattade och så!! Och jag är klenast i världen som vanligt. Men ska försöka testa på igen. Dom har gratis träning nästa vecka med så varför inte!? Man är väl inte dum!?!?

Nu står mannen (som jobbat heeeeela dagen) och lagar mat till mig/oss. Jag som verkligen ville ha sallad får nåt med köttfärs. Ingen aning om vad, han kastade ut mig ut köket;)

Allt som kändes så bra...

..börjar "plötsligt" vika undan igen.. Vissa saker känns på topp, men vissa saker skrämmer mig och ahh.. vill få igång mitt liv och allt det där igen.
Vad ska jag säga lixom?? Jag försöker och vill, men får ingen respons.. Fel människor kanske, men inga nya nappar ju heller!?

Tror det finns en människa där ute som börjar lyckas med det denne håller på med. Jag trodde inte det skulle påverka mig, men just nu gör det det, och det är jävligt surt. Jag ska breaka ner denne med, och jag hoppas jag lyckas snart!!

I väntan på Sand;)

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett - Jag säger bara jag och Ida bakom huset och pappa kom hem! (ca 12år)
( ) rökt en cigarr
(x) varit full - haha, det går inte att föneka;) 
( ) hånglat med någon av samma kön - har ju inte blivit av..än;)
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) fått sparken - min lilla "hemlighet"
(x) rymt hemifrån - haha, jepp!!
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare -småkär när man var liten;)
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse - vart är mitt lokalsinne? :) 
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa - haha, hoppas jag inte blir SÅ desperat;)
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het - vrålfull säkertM;)
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat - brorsan;)
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) tatuerat mig
(x) alltid varit FÖR homosexualitet
(x) velat dö

En ledig dag

Katten väckte mig vid nio och MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOU:ade i mitt öra för nu skulle jag fan inte sova mer. Och lika bra det kanske;)
Låg och slöade och klappade Alfons lite... Duschade och åkte till affären.

Skulle ju dammsugit och sånt idag, men jag har inte slappat på evigheter känns det som. Jobbar hela jul och nyår, och när jag inte jobbat så har det varit middagar hit och dit. Usch!! Känns så gött att bara lata sig.

Men nog om det för nu bakar lilla Carina bröd och det går frammåt iaf! Bagels ska det likna, men det är ju massa kvar att göra så vi ska inte göra vågen än. Men man måste ju bli vuxen nångång i livet och brödbak ingår väl då? :D
Sen ska man planera in Sandra med eftersom vi fortfarande inte har bytt våra julklappar än, heh!! Sånt hör också till vuxenlivets vardag eftersom man inte har nåt liv för man bara jobbar!! Jösses!!

Så vi ska väl gå å fika verkar det som. Mitt nya, nyttiga år börjar ju inte sådär superbra och snart fyller jag år (fan ta den som glömmer det, haha) och det är väl bättre att vara hälsosam efter det då;)

2 lediga dagar framför sig då

Så jävla underbart det ska bli!! Jag pallar inte skiten just nu och ska bara ägna mig åt allt annat än jobb dessa två dagar. Har inte en aning om vad, men vem bryr sig!?

Kanske passa på att träffa flickorna lite innan dom åker tillbaka till Skåneland igen. Men snart åker jag ju ner och hälsar på Anna i Helsingborg. Ska bli så kul:)

Annars då? Haft en riktigt pissig dag, men det är skönt att ha en snäll "liten pojke" att prata med, fastän han hatar när jag tjattrar;) Men sånt är livet och han får nog stå ut! Hah!! Mig blir man inte av med så lätt ska ni se!

Är så kluven till hur och vad jag ska göra.. Tror att hur jag än gör så kommer saker och ting gå fel. Har känslan "NetOnNet" i magen och det är ju inte direkt nåt bra, haha!!
Men ärligt talat så skiter jag i vilket. Kanske får en tuff period framför mig då, men det är värt det och slippa gå runt och må kasst över situationen. Önskar bara att jag hade nån mer bakom mig och inte vara där alldeles ensam när det väl gäller.
Men jag ska fösöka öppna upp lite andra allternativ hade jag tänkt, men jag tror det är kört dock.. Men vill jag något riktigt mycket så får jag det. Så har jag nästan alltid haft det.
Jag får det jag verkligen, verkligen vill innerst inne och när det väl gäller.

Som Hanna snackade om så har jag säkert mognat och växt (fastän jag krymt, hihi) och hittat mig själv. Jag vet precis vem jag själv är (äntligen), men ändå inte. Och det är inte lättare om nån idiot utan självkänsla försöker sätta sig på mig, för jag är inte den som är den och jag tar ingen skit ever igen! Har lärt mig att livet jag haft har gjort mig starkare och det är nu jag märker det mer och mer. Tråkigt ibland att livets hårda sidor ska forma en, men hur skulle man annars veta hur man inte skulle vara!? Hur skulle man kunna bli en stark person annars?


Känner mig lite ensam bara. Känslan som följt mig ett tag. Att jag inte har någon där på riktigt. Som finns i vått och torrt och som verkligen bryr sig och VILL veta allt om mig och mina tankar. Jag har ju min Oscar, men det räcker inte.






Alla behöver någon - jag behöver någon.







Sjukt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1551541.ab

"Hemligt kär"

MM, som jag sa till Oscar: Jag är nog lite småkär i Vincent, ni vet; Sweeeeeeet miss bluuuuuue...
Han är ju så grymt snygg, hah!!
Gillar blonda killar med blå ögon som är lite "lagom tjocka" har jag kommit fram till nu! Jag som trodde jag gillade brunhåriga killar med bruna ögon, men shit happens;)

Firar ett helt år med Oscar när det gäller förlovning idag med. Vi (mest jag;)) förlovade oss vid ett eller nåt på nyårsdagsnatten när jag hade gjort "fina" ringar i guldfärgad ståltråd. Nervös som faaaaaan, men det gick ju vägen! Så snart blir det väl fru, villa, barn och volvo.. Hah!!

Är på bättre humör idag, kände mig helt off igår och vet inte alls vad det var med mig. Hade bara panik för allt och inget. Längesen jag kände så, men jag hoppas inte att det kommer tillbaka. Har gjort mitt med dåligt mående nu. Måste lära mig att ta hand om mig själv och lyssna på vad jag vill och känner.

Hade vart skönt att prata av sig med nån på riktigt, men jag är som jag är. Har inga problem alls med att skriva allt vad jag känner, men att prata om det är big NoNo! Jag anser att mina problem är mina och ska inte trycka ner nånannan. Själv lyssnar jag och hjälper mer än gärna andra med problem, men mina är mina. Inte bra, jag vet! Men har alltid varit sån och kommer väl alltid att vara sån med då!?

Nyårsafton igår då... Blev sista-minuten-åka till Oscars mamma och sitta där (för tredje året i rad) och fira med henne och hunden. Mysigt, men jag var grymt sugen på fest. Men eftersom alla mina kompisar var på en fest som jag inte ens visste om att det existerade så känner man ju sig lite snopen.. Jag ska fan ha fest nästa nyår och inte bjuda typ nån. Bara Oscars kompisar. Dom duger dom med... Är lite grinig för att alla "tog för givet att jag visste". Kan inte värdinnan se till att alla blir inbjudna istället då?

Väntar på att "Knocked Up" ska bli klar så vi kan kolla på den. Faan vad film vi kollat på nu. Bee movie, Surf Up (hette den nog?) och Råtatouille (stavning?)

Nu ska vi kolla vidare på film, fääääärdig;)

E grymt mätt och ångest över pizzan jag just åt (eller den tredjedelen som kom ner). Nytt år, nya tag hade vi tänkt och börja träna å så, men man ska ju må bra också. Fast det gör jag ju inte - jag har ju ångest;)

RSS 2.0