Jävla läkarvård;

Ringde min VC idag och sa att jag inte känner att mina tabletter hjälper så mycket... Jag vet ju att jag inte kan jobba kvar om det är så att  mitt liv ska bli till det bättre igen, men jag känner mig fortfarande så jävla ensam!

Har en telefontid den ARTONDE... det är fan över en vacka kvar tills dess ju.. Nu är det på dagen sex veckor sedan jag började knapra och dom hjälper kanske mot min sf, men absolut inte mot min dep.

Skulle verkligen vilja sjukskriva mig, men då måste jag berätta för mamma.. Eller så får jag säga att jag tagit lite semester, men det låter ju kanske lite skumt det med.....


SUCK!!

Jaa, valet å kvalet

Jag vet inte hur ja ska göra med min blogg för fem öre.. känns lite trist att lägga ner den helt, men det kanske är det enda rätta?

BARA 140 dagar tills jag kan säga upp mig... en grym nedräkning;)




Saknar mitt bloggliv;

Så mycke som jag bloggat och så många som läst om mitt liv.. Gone!
Jag funderar på om jag behöver höja min Sertralin dos.. Jag får för mycket bakslag i mitt liv just nu..
KB är dum i huvudet som vanligt och han ringde och tjatade i 45 minuter... Om INGENTING!!

Messade honom sen å skrev att jag inte ville bli störd på min fritid om det inte vart båt relevant eller väldigt viktigt, annars tar vi d på jobbet... Å att jag inte gillar hans nedvärderande attityd mot mig. Hans svart på det var att jag inte skulle kasta sten i glashus...

Jag vet att jag har hamnat på hans nivå, att ja e töntig som faen, men helt ärligt... Jag hatar honom och jag hatar att han har fått mig att hata mitt jobb och sättet han spelar ut mina vänner på jobbet mot mig...

Börjar nog komma igång igen;

Är sjukt seg idag och sov till typ halv 11, med en kissepaus och kramp i vaden vid 8. AJ! :D

Bästis ville ha mitt lösen hit.. får väl se:)

Undrar när Pinan ringer.. hon skulle ju!:)
Meningslöst att blogga nu när ingen ser... fuck it!

Så jävla surt!

Nu är jag så trött på alla jävla idioter som tjatar om min blogg stup i ett... Så nu kommer typ bara Hanna ha tillgång till min blogg.. För nu har KB tjatat om min jävla blogg hur länge som helst!! "Jag säger inte detta som chef, utan som vän, men du borde inte lämna ut dig så mycket till alla. Det är jättemånga som jag vet som läser" Och när faaan blev vi vänner då!?

Jag har som vanligt noll förtroende för människor. När allt börjar bli bättre kommer det alltid nåt sånt här igen. "Motgångar gör en stark"- men hur länge och många ska man ta?

Jag vill ha en blogg som dom som vill kan läsa, som berättar vem jag är. Jag är speciell för jag är jävligt egen och berättar inte vad som helst för vem som helst, men nu skiter jag i detta! Undrar om jag ens kommer fortsätta mitt bloggande? Kanske som en terapiform, men jag tror inte ens jag kommer låta nån läsa när jag tänker efter... Orkar inte lämna ut mig och visa mig själv mer...
Vet knappt ens vad jag lever för längre?
Vilka vänner, vilken fritid, vilken dröm? Jag vet inte alls..

Jag känner mig bara så jävla misslyckad med allt jag gör. Den jävla KB-f***an bara ska förstöra! Det är ju han som skapat och dragit upp allt det där gamla. Fastän jag vet att det är han som är problemet som måste leva med sig själv, och det inte är fel på mig. Men jag orkar inte försöka längre.
Allt jag gör blir fel, jag orkar inte ha det så!

Som en jävla reservmänniska som man kan behandla som man behagar... Palla!!

Och Oscar.. Jag tycker det är jävligt jobbigt att han har gått vidare med sitt liv så snabbt! Nu ska han tydligen åka till England och Skottland på semester.. Varför levde aldrig vi livet? Jag vet ju att det är rätt att gå vidare, men det gör jävligt ont att han gått vidare så snabbt och skaffat sig en tillvaro utan mig på en sekund..

Och Puh... Varför har han en sån dragningskraft till mig? Jag är absolut inte kär, men han är bara så "jag måste ha honom".. Och han vill ju inte ha med mig att göra.. Det märks.. Ändå kan jag inte låta bli att tänka på honom, det är ngt speciellt! I want it!!

Jao,,, KB va supersur för att jag jobbade extra på en annan station med idag.. Han kan suga min k*k om jag hade haft nån... Så jävla dum i huvudet! Jag önskar verkligen att Markus var min chef. Gillar honom som fan!!


Jag känner mig sjukt jävla bitter och trött på mitt liv. Hoppas det blir bättre imorn när jag sovit ut.. Jobbat 13h idag och det är nice med cash i slutet av månaden...

Dagens;

Dagens humör:
Trött
Dagens mående:
Väldigt bra!
Dagens borde:
Skaffa ett liv;)
Dagens frisyr:
Folk gillade min jag-orkar-inte-tvätta-håret-frisyr som varr uppsatt och slarvig
Dagens smink:
Jag har blivit en jävla sminkkärring:D
Dagens klädsel:
Jobbkläderna är ju det hetaste. Sen mina trächiga Fornarina Freshjeans, vitt linne, svart cardigan och röda pumps.
Dagens planer:
Det var nog bara Sticky och jobb som vart planerat..
Dagens materiella vill ha:
Kanske... jag vet inte.. Jo en dator! Gärna rosa;)
Dagens längtan:
Kramar!!
Dagens fundering:
Varför kan jag aldrig känna att jag räcker till?
Dagens beroende:
Koffein - lätt!
Dagens tråkigaste:
Chefen..
Dagens tidning:
Blev till att läsa Hänt Bild på jobbet (=gratis är gott..)
Dagens bästa:
Se brorsan spela och spana på alla sjukt snygga rockhunkar;)
Dagens låt:
Kommer inte ihåg vad den heter; men älskar en låt som brorsan spelad idag med bandet!


Jaaaa, jag vet..;

Jag ska få tummen ur å blogga igång igen!! Jag kommer på massa kul saker som jag ska skriva, men när jag väl sitter här är det long gone..

Ska sova skönhetssömn nu, men ska se till att berätta om alla detaljer i mitt coola liv imorn!




Faaaaan vad jag är kramsjuk..


Puss

Min bror och jag;

Okej, jag är inte den smartaste i världen, men brorsan är nog dummare. Lata och hungriga som vi var så beställde vi en kebabpizza och dela på. Jag sa att vi ska ha vitlök på varav Jonas sa:
-Vad är vitlök för nåt?
Hur fan kan man inte veta vad en vitlök är lixom!? Hahahah! Dummast idag;)

Jag saknar min Hanna massa. Vill att vi ska bo näääääära varandra! Älskar att umgås med dig och vi har kul ihop (iaf jag;)) Inte långt kvar tills jag kommer ner till dig igen! Och snart får du komma hem med tycker jag å hälsa på lite..

Vill att mitt "One tree hill" ska bli klart idag! Men den som väntar på nåt gott asså...

Näe, nu orkar jag inte blogga mer!! :D

Sexy

Sexy
Jag och min Hanna

Mina fina naglar;

image21
Sjukt snyggt, grymt jobbigt och otympligt! Haha!

ÄNTLIGEN!!!

Shit vilken bloggabstinens jag har haft! Inte kunnat blogga på flera dagar nu när blogg.se gjort om massa servrar å så..

Skulle ju berätta massa skojsigheter, men nu har jag glömt det mesta:(


Var på ungdomsmottagningen idag. Det var skojsigt och då menar jag inte själva undersökningen; men det roliga var att hon sa "men oj vilke bukmuskler du har! Tränar du mycket!?" Jag började gapskratta och sa att jag var den mest träningskygge tjej jag vet;)

Näe, nu föll motivationen ifrån mig... Skit!

RSS 2.0